Ripple Davası Son Durum! XRP Davasında Yeni Gelişmeler Var!

2 years ago 97

Dile kolay, 5 yıldır XRP yatırımcıları fiyatın yeniden ATH seviyesine ulaşmasını bekliyor. 1 yılı aşkın süredir de SEC ile mücadele ediyorlar. Kripto para piyasalarında son 5 yılda ayakta kalmayı başarmış birçok altcoin yatırımcısını zengin etti. Ancak XRP yatırımcıları burada bir istisna oldu. 2018 zirvesinden alım yapan yatırımcılar 5 yıldır maliyetlerine ulaaşamdı.

Ripple Davası Son Durum

Bugün gönderilen bir mektuba göre, Davalılar, hareketlerde yer alan üçüncü şahısların ve bazı Ripple çalışanlarının isimlerini ve kimlik bilgilerini mühürlemeyi amaçladı. Özellikle, blockchain şirketi, mektubunun yanında mühür altında önerilen redaksiyonlarla sergilerin kopyalarını sundu. Ripple mektubunda, “Davalıların talep ettiği sınırlı redaksiyonlar, üçüncü tarafların meşru mahremiyet çıkarlarını korumak için dar bir şekilde uyarlanmıştır” dedi.

Ripple'a göre, isimlerini ve tanımlayıcı bilgilerini mühürlemek istediği üçüncü taraflardan bazıları hem bazı dijital varlık katılımcılarını hem de iş ortaklarını içeriyor. Ripple ayrıca Daubert'in yanıtında görünen iki personelinin adlarını ve iletişim bilgilerini yeniden düzenlemeye istekli olduğunu yineledi. Blockchain şirketi, çalışanlarının kimliklerinin Daubert'in yanıtıyla alakasız olduğunu ve onların da davanın bir parçası olmadığını da sözlerine ekledi.

XRP Fiyatı

Piyasa değerine göre en büyük yedinci kripto para olan XRP yazı hazırlandığı sırada 0,34 dolardan alıcı buluyor. Bitcoin bugün 22.000 doların altına sarktığı için diğer kripto paralar gibi XRP de %10 zarar yazdı. İşlem hacmi %67 artarken fiyat 0,37 dolardan 0,3355 dolara kadar düştü. Birçok altcoinde benzer bir tablo var, işlem hacimleri artarken altcoinlerin fiyatı çift haneli düşüyor. Aşırı satışa işaret eden bu görünüm, yatırımcıların BTC tarafında daha fazla düşüş beklendiğini gösteriyor. Dün yaptığımız uyarı da 23.200 dolar altı kapanışların Bitcoin’i 21.500 dolar ve hatta daha aşağıdaki seviyelere hazırlayabileceğinden bahsetmiştik.

XRP yatırımcıları fiyatın son 365 günde 0,29 dolar ile 1,41 dolar arasında hareket ettiğini gördü. XRP tarihinin en düşük seviyesi 7 Temmuz 2017 tarihinde 0,002802 dolar ile görülmüştü. ATH seviyesi ise 4 Ocak 2018 tarihinde 3,84 dolar ile belirlendi. Yatırımcılar 5 yıllık sürede XRP fiyatının bu bölgeye yaklaştığını görmedi.

Read Entire Article