Ripple İçin Ekim ve Kasım Tahminleri Açıklandı! Ünlü Platformdan Kritik Rapor!

2 years ago 78

Yaptığı tahminler ile gündemde kalmayı başaran CoinMarketCap kripto para topluluğu, Ripple (XRP) fiyatı için Ekim ayı tahminini açıkladı.

XRP'de Karamsar Tablo!

Uzun bir düşüş döneminden sonra, kripto para piyasası nihayet toparlanmaya başlamıştı. Ancak, makoekonomik şartlar bu süreçte belirleyci unsur olmaya devam ediyor. SEC davası sonrası büyük darbe alan Ripple da son dönemde artış kaydetti. Ancak önde gelen platformlardan CoinMarketCap, XRP için karamsar bir tahminde bulundu. Topluluk, XRP fiyatının 31 Ekim’de 0.4166 dolardan işlem göreceğini öngörüyor. Bu, mevcut seviyelerden % 2’lik bir düşüş anlamına geliyor. Ankette şimdiye kadar 1.574 üye oy kullandı. XRP, an itibariyle 0.4237 dolardan işlem görüyor. Yılın başlangıcından bu yana XRP, düşmeye devam etti. 1 Ocak’taki 0,84 dolardan işlem gören altcoin, kripto para piyasasındaki sert düzeltme nedeniyle 0,3385 dolara kadar geriledi. XRP fiyatı, sene başından beri %59,7 değer kaybetti. XRP’nin toplam piyasa değeri ise 20.97 milyar dolar.

Henüz erken olmasına rağmen, topluluğun Kasım ayı sonu için tahminleri daha da kötümser bir tablo ortaya koyuyor. Platform, XRP'nin Kasım sonunda 0.3826 dolara düşeceğini düşünüyor. Şu ana kadar 594 kişi oy kullandı. Bu, mevcut seviyeden %9,71'lik bir düşüş anlamına geliyor. SEC davasıdaki belirzilik ve sürecin yılan hikayesine dönmesi, XRP fiyatını etkileye devam ediyor. Kripto para piyasasının değeri yine 1 trilyon doların altına düştü. Makroekonomik şartlar nedeniyle, kalıcı ralliler göremek neredeyse imkansız hale geldi.

Olmak ya da Olmamak: SEC Davası!

Diğer birçok kripto para gibi, XRP de yılın başından beri düşüş eğilimi gösterdi. Ripple ve  Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava yeni gelişmeler ile sürüyor. Uzmanalra göre, XRP'nin kaderini SEC davasından çıkacak sonuç belirleyecek. Bazı uzmanlar, davanın Ripple lehine uzlaşma ile sona ereceğini tahmin ediyor.

Ripple kısa süre önce, yatırımcılara haklar verecek ve şirketin çıkarları doğrultusunda hareket etmesini zorunlu kılacak “yatırım sözleşmeleri” olmadığı için XRP'nin menkul kıymet olarak kabul edilemeyeceğini belirterek davada son savunmalarını yaptı. Yakın tarihli bir röportajda, Ripple CEO'su SEC'i, yatırımcıları korumak değil, "yaptırım yoluyla düzenlemeye" çalışmak misyonuyla "zorbalık" yapmakla suçladı,

Read Entire Article