Ripple Neden Yükseliyor? SEC, XRP Hakkında Ne Açıklayacak?

2 years ago 99

Ünlü bir gazeteci Ripple fiyatını etkileyebilecek açıklamaların sinyalini verdi. Peki detayları neler? Ripple fiyatı yaklaşık %10 artış yaşıyor. SEC ile ciddi bir mücadeleye girişen ve 1 yılı aşkın süredir masumluğunu ispat etmeye çalışan Ripple artık zaferini ilan edecek mi? XRP yatırımcılarını neler bekliyor?

Ripple Neden Yükseliyor?

Şirketle ilgili önemli gelişmelerin ortasında, Ripple hakkındaki konuşlar bu hafta önemli ölçüde arttı. SEC, Ripple'a karşı uzun süredir devam eden davayla ilgili bir açıklamaya ve şirketin Kanada'daki planlarıyla ilgili en son duyurularına yaklaşıyor. XRP, son iki günde şaşırtıcı olmayan bir şekilde önemli bir yükseliş yaşadı.

Ünlü Fox gazetecisi Eleanor Terrett, SEC'in davayla ilgili önemli kararları açıklayacağını kaydetti. Bu kararların davanın yönü ve Ripple'ın kazanma şansı olup olmadığı konusunda daha fazla netlik sağlaması bekleniyor. Ripple ayrıca bu haftanın başlarında Kanada'da varlık göstereceğini açıkladı ve ofis müjdesini verdi. Toronto merkezli bir mühendislik ofisi açılacak ve bu iki açıklama da XRP fiyatını beslemeye yetti.

XRP Fiyatı

XRP, son 24 saat içinde %10'dan fazla artış sağladıktan sonra, yazı hazırlandığı sırada 0,365 dolardan alıcı buluyor. Fiyat son 24 saatte 0,38 dolara kadar yükselmişti. MFI'de görüldüğü gibi hafta boyunca önemli miktarda birikim gerçekleşti. Bununla birlikte, son birkaç saatteki hafif geri çekilme, RSI'nin 50 seviyesinde zorluk yaşadığını gösteriyor.

XRP'nin fiyatındaki artış, topluluğun Ripple lehine duyuru olasılığı konusunda heyecanlı olduğunun bir işaretidir. Olumlu bir sonuç daha büyük bir kazanç sağlayabilir, fakat tam tersi olursa büyük bir satış dalgası görmek sürpriz olmayacaktır.

XRP'nin Santiment üzerindeki sosyal hakimiyet metriği önemli bir artış kaydetti, 21 Haziran'da %0.265'ten 24 Haziran'da %1.47'ye yükseldi. Aynı dönemde fiyatta kayda değer bir artışla da uyumludur. Aktif XRP adreslerinin sayısı da önemli ölçüde arttı. Aktif adres sayısı 21 Haziran'da 27.602'ye kadar düşerken, 23 Haziran'da 51.332'ye ulaştı. XRP'nin 30 günlük MVRV oranı, 24 Haziran'da -0,04'e güçlü bir yükselişten önce 18 Haziran'da %-17,68'e düştü. Bunun nedeni, Terrett'in duyurusundan sonra satın alınan çok sayıda adresin artık kârda olmasıdır.

Read Entire Article