Ripple Ve Dogecoin’de Son Durum: Beklenen Yükseliş Ufukta Olabilir!

1 year ago 83

Kripto para piyasalarında yeni bir aya girilirken fiyatlamalar ne olacak? Popüler altcoinlerden olan Ripple (XRP) ve Dogecoin’de (DOGE) son durum ne? Yükseliş ivmesi gelecek mi?

Ripple (XRP)

SEC davasıyla sıklıkla gündeme gelen Ripple 28 Eylül tarihinde 20 günlük EMA seviyesi olan 0.43 dolardan toparlanarak, rallilerde yapılan satış işlemlerinin yerini düşüşlerde satın almaya yönelik bir trend değişikliğine hazırlık yapıyor olabilir. Bununla birlikte kripto para biriminde ayıların, 0.52 ila 0.56 dolar seviyesindeki bölgede toparlanmayı durdurmaya çalışacakları için vazgeçmeleri pek olası değil. Ayrıca alıcılar mevcut seviyenin istikrarından vazgeçmezlerse, yukarı yönlü harekete öncülük edecek bir kırılmanın olasılığı artabilir. Popüler altcoinin fiyatı 0.56 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma gerçekleştirebilirse, bu durum yükseliş trendinin yeniden başladığının bir işareti olabilir. Ardından XRP/USDT paritesi 0,66 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

Varsayımın aksine token’ın fiyatı düşmeye devam ederse parite 0.41 dolar seviyesinde bulunan kırılma seviyesine kadar gerileyebilir. Ancak boğaların bu seviyede ciddi bir savunma yapması öngörülebilir. Kripto para biriminin fiyatı belirtilen seviyeden geri dönerse, parite birkaç gün içerisinde aralığa bağlı bir harekete girebilir.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin 25 Eylül tarihinde 20 günlük EMA seviyesi olan 006 doların altına geriledi ve ayılar, boğaların 27 Eylül tarihinde toparlanmaya devam etme girişimlerini engelledi. 20 günlük EMA yatay seyrediyor ve göreceli güç endeksi (RSI) orta noktanın hemen altında. Bu durum arz ve talep arasında bir denge olduğunun bir göstergesi olabilir. Ayrıca belirtilen denge, token’ın fiyatı 0,06 dolar civarında desteğin altına gerilerse ayıların lehine dönebilir. Ardından fiyat 0,05 dolar seviyesine gerileyebilir.

Ancak boğalar DOGE’nin fiyatını 50 günlük SMA seviyesi olan 0,06 doların üzerinde tutmayı başarırsa ciddi bir üstünlük kazanabilir. DOGE/USDT paritesi daha sonra, ayıların tekrar sert bir direnç oluşturabileceği 0,07 dolara bir ralli girişiminde bulunabilir.

Read Entire Article