Ripple (XRP)’da 2 Kritik Gelişme: Analistleren Dikkat Çeken Yorum Geldi!

2 years ago 104
Okuma Süresi: 2 Dakika
SEC davası nedeniyle kabus dolu günler geçiren Ripple (XRP), bu süreçte yeni başarılara imza attı. Yapılan ortaklıklar ve ekosistemdeki güncellemeler, uzun vadede yatırımcı için umut kaynağı oldu.

Halka Arz Planları, Hayata Geçecek

Ripple’da (XRP) balina birikimi, devam ediyor. Balinalar, şu anda en yüksek XRP yüzdesini elinde tutuyor. CEO Garlinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)  ile devam eden dava sona erdiğinde Ripple’ın halka arz olasılığını araştıracağını açıkladı. Bir süredir SEC’e karşı yaptığı sert açıklamalar ile günemden düşmeyen Garlinghouse, CNBC’ye, dava sona erdiğinde halka arz planlarını hayata geçireceğini söylei. XRP, işlev bakımından en çok benimsenen kripto paralar arasında yer alıyor. Ripple, ülkeler arasınaki ödemeleri kolaylaştıran ve havale sistemine yeni bir boyut kazandıran bir altcoin konumunda.
Ripple, yıllardır halka arz planları üzerinde çalışıyor, ancak SEC davası bu süreçte en büyük engel oldu. Ripple davasının sona ermesi, ödeme devinin bu yönde doğru adım atması için ideal bir zaman olabilir. Kripto para piyasasında meydana gelen son çöküşe rağmen, analistler XRP‘nin toparlanması konusunda iyimser. SEC ve Ripple davası yaklaşık on beş aydır devam ediyor ve bu yıl sona ermesi bekleniyor. Garlinghouse CNBC’ye şunları söyledi:
SEC davası sonrasına regülasyona yönelik kesinlik ve netlik elde edeceğimizi düşünüyorum. SEC’in bu süreci  daha fazla yavaşlatmayacağından umutluyum.

Balina Birikimi: Analistlerden Çarpıcı Açıklama

Kripto para veri platformu Santiment’ten alınan verilere göre, XRP balinaları birikim sürecine devam ediyor. Balinalar, XRP fiyatın düşmesiyle dipten alım fırsatını kaçırmıyorlar. Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre, 1 milyon ila 10 milyon Ripple (XRP) arasında XRP tutan balinalar, birikim çılgınlığına öncülük ediyor. Bu balina kategorisinin elindeki arz, iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şirkete göre, bu balinar şu anda tüm XRP arzının %6,12’sini elinde tutuyor. CoinMarketCap verilerine göre, XRP’nin mevcut dolaşımdaki arzı 48,3 milyar, toplam arzı ise 100 milyar
Ripple, 20 Mart 2022’deki çöküşten bu yana daha yüksek zirveler oluşturdu. FXStreet analistleri, ekosistemdeki gelişmeler ve balina birikimi sayesinde XRP fiyatının daha yüksek seviyeye çıkabileceğini söylediler. Analistler ayrıca Göreceli Güç Eneksinin (RSI) yüsekliş sinyali verdiğine dikkat çekti.
Read Entire Article