Ripple (XRP) İçin Kısa Vadeli Tahminler!

2 years ago 123

Üç yıldır ATH bölgesine yaklaşamayan XRP ve yıllardır beklemekten bıkan yatırımcıları için güzel günler gelecek mi? Dertli yatırımcıların kripto parası XRP yazı hazırlandığı sırada 0,64 dolardan alıcı buluyor. SEC, davayı daha da uzatmak için elinden geleni yapsa da bu yılın üçüncü çeyreğinde artık tünelin ucundaki ışık görünecek. Peki kısa vadede neler bekleniyor?

Ripple (XRP)

%61,8 Fibonacci direncinden müthiş bir düşüş tepkisine tanık olan XRP, düşüşüne devam etti. XRP Bollinger Bantlarının (BB) alt bandına sarktı ve mevcut piyasa koşullarında bu sürpriz olmadı. Bundan sonra, önümüzdeki saatlerde BB’nin temel çizgisine (yeşil) doğru olası bir canlanma makul görünüyor.

Ripple (XRP) için 0,9 dolarda başlayan satış, geçen ay %32,52’lik bir düşüşe dönüştü. Böylece, 0,69 dolar dip seviyesinin altına düştükten sonra XRP, 27 Nisan’da iki ayın en düşük seviyesini gördü. Büyük düşüş hareketinin önünü kesmek için alıcılar birkaç yeşil mum yaktı, ancak artan hacimlerde bunu destekleyemediler.

Ripple (XRP) Fiyat Tahminleri

Son 12 gün içinde, XRP azalan bir kanal (sarı, ters desen) kurulumu oluşturdu. BB’nin temel çizgisi, çoğu toparlanma girişimini göz ardı eden oldukça güçlü bir satış noktası sundu. Mevcut senaryo, XRP‘nin fiyatının 4 saatlik zaman çizelgesinde BB’nin alt bandına düşmesine neden oldu. Alıcıların mevcut düşük seviyelerden konumlarını toparlamaları ve kısa vadeli bir ralliyi teşvik etmeleri için iyi ihtimaller var.

Fiyat 0,62-0,64 dolar aralığında bir canlanmaya şahit olabilir. Bu durumda 0,68 doların test edilmesi olasıdır. Göreceli Güç Endeksi, trend çizgisi desteğini işaret ederken aşırı satım dipten kısa vadeli bir yükseliş trendini vurguladı. Bu desteğin canlanması, fiyatla yükseliş farklılığını yeniden teyit edecek ve kısa vadeli bir toparlanmayı destekleyecektir.

Ayrıca, CMF benzer bir yol izledi ve yükseliş eğilimlerini korudu. Sıfır çizgisinin ötesinde genişletilmiş bir toparlanma, XRP’ye 0,68 dolar bölgesinin kapılarını açacaktır. BB’sindeki aşırı satım okumalarının yanı sıra 4 saatlik tekniklerinde artan satın alma baskısı göz önüne alındığında, XRP’nin mevcut aşağı kanalın üst trend çizgisine doğru toparlanma şansı var.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article