Ripple (XRP) Kaç Dolar Olur? Altcoinde Nisan Ayı Beklentisi!

1 year ago 62

Ripple’da (XRP) uzun süredir süregelen davanın sonuçlanma beklentisi yatırımcıların yoğun ilgisini yeniden üzerine toplamıştı. Yükseliş fırtınasıyla gündemi bir süredir meşgul eden altcoinde son durum ne?

XRP Fiyat Hareketi!

Uzmanlara göre günlük zaman çerçevesindeki teknik analizler, XRP fiyatının 29 Mart'ta yılın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra son zamanlarda konsolide olduğunu gösteriyor. Konsolidasyon, 0,530 dolar direnç alanından bir ret sonrasında başladı. Ancak, fiyatın yakında yukarı hareketine devam edebileceğine dair göstergelerin olduğu belirtiliyor.

XRP, 21 Mart'ta alçalan bir direnç çizgisinden çıktığından beri hızla yükseldi ve yukarıda belirtilen yıllık yüksek seviyeye ulaştı. Kripto para biriminin fiyatı kısa bir süre sonra 0,530 dolar bölgesinin altına düşse de, RSI'da herhangi bir düşüş eğilimi olmadı. Yine de bölge, 5 Nisan'da XRP fiyatını tekrar reddederek uzun bir üst fitil oluşturdu.

XRP'da Beklentiler!

Kripto para birimine olan ilgi etkisini artıramaya devam ederse analistlere göre, fiyat  bir sonraki uzun vadeli direnç seviyesi olan 0,650 dolara yükselebilir. Ancak fiyat reddedilirse en yakın destek seviyesi olan 0,425 dolara kadar düşebileceği belirtiliyor. 12 saatlik zaman diliminden fiyat hareketine ve dalga sayısına daha yakından bakıldığında, XRP fiyatının şu anda beş dalgalık bir artışın dördüncü dalgasında olduğunu gösteriyor. Bu durum Nisan ayı için XRP'nin 0,525 dolarlık direnç alanından çıkıp 0,650 dolara doğru hareket edebileceğini gösteren yükseliş eğilimi gösteren bir XRP fiyat tahmini verebilir.

Öte yandan analistlere göre düzeltici dalgayı tamamlamak için en olası model, kısa vadeli bir simetrik üçgen. XRP fiyatı, 3 Nisan'da üçgenin destek çizgisi ile 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesi arasındaki kesişme noktasında sıçradı. Bu nedenle, düzeltmenin en düşük noktasının burası olması muhtemel olduğu ve bunu yakında bir kırılmanın takip edebileceği öne sürüldü. Ancak fiyat 0,433 dolarlık dalganın altına düşerse, bu senaryo geçersiz kılınabilir ve fiyat 0,350 dolarlık destek seviyesine doğru düşebilir. Sonuç olarak en olası XRP fiyat tahmini, 0,650 dolar direnç alanına doğru bir artış olabileceği yönünde olsa da 0,433 doların altına bir düşüş, 0,360 dolara doğru bir gerilemeyi tetikleyebilir.

Read Entire Article