Robinhood Borsası Artık İzin Verecek! Kripto Paralar İçin Olumlu!

2 years ago 92

Komisyonsuz yatırım hizmetleri sunan Robinhood kripto paraları ilgilendiren duyuruyu paylaştı. Buna göre uygulama üzerinden artık kripto para gönderilebiliyor olacak. Game Stop ve Shiba ile adından söz ettiren Robinhood daha fazla kripto para yatırımcısını kendine çekmek istiyor. Peki son duyuru hangi kripto paraları kapsıyor.

Robinhood Kripto Transfer

Borsa, platformda listelenen tüm kripto para varlıklarını göndermek ve almak için destek ekledi. Yatırımcılar artık kripto para cinsinden varlıklarını kolayla transfer edebiliyor olacak. Destek, WebWallets işlevlerine erişimi olan Robinhood uygulamasının tüm kalifiye kullanıcılarının, uygulamada şu anda listelenen herhangi bir kriptoyu göndermesini ve almasını mümkün kılar. Popüler kripto para yatırım uygulaması Robinhood, Nisan 2022'de diğer üç kripto para Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Compound (COMP) ile birlikte Shiba Inu (SHIB) için destek eklemişti.

Robinhood bu yıl cüzdan işlevini başlattı ve bugün para çekme ve para yatırma olanaklarını etkinleştirdi. Robinhood, BTC, ETH, DOGE, MATIC, SHIBA INU, LTC, BCH, LINK ve diğer altcoinleri destekliyor.

Robinhood Nedir?

Mobil sitesi ve uygulaması aracılığıyla kripto para, hisse senedi gibi yatırım araçlarına komisyonsuz erişim hizmeti sunan Robinhood dünya genelinde oldukça popülerdir. Topladığı sermayeyi finansal kuruluşlara yönlendiren şirket komisyondan kaybettiği gelirleri buradan kazanıyor. Özellikle küçük bütçeye sahip yatırımcıları hedefleyen Robinhood, milyonlarca kullanıcısıyla ciddi miktarda yatırıma aracılık ediyor.

Yaklaşık 7,7 milyar dolar piyasa değerine sahip olan şirket 3900 çalışanıyla geçtiğimiz yıl 1,82 milyar dolar gelir elde etti. 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Robinhood, ağustos ayında 55 dolarlık hisse fiyatıyla zirveyi gördü. Kullanıcı gelirlerinin azalması sebebiyle düşüşe geçen hisseleri 7 dolara kadar düştü. Bugün ise kripto para çekim desteğinin açıklanmasıyla birlikte %3 artış yaşayarak 8,88 dolar hisse fiyatıyla alıcı buluyor. Popüler borsanın hisseleri ATH seviyesinden bugüne değin %70’in üzerinde kayıp yaşadı.

Read Entire Article