Şaka Coin Topluluğundan Yeni Hamle: Her Şey Bu Meme Token İçin

2 years ago 115

SHIB Army olarak bilinen Shiba Inu (SHIB) topluluğu, çok büyük bir token yakma partisine hazırlanıyor. Bu parti için topluluk ciddi bir hazırlık yaparken, aynı zamanda token yakmalar devam ediyor. SHIB severler, SHIB yakma potasına 8 milyon SHIB daha ekledi.

Daha Çok SHIB Yak!

Yakılan SHIB tokenları izleme hizmeti olan Shibburn, son 24 saatte Shiba Inu (SHIB) topluluğunun 16,5 milyon SHIB tokenı yaktığını ve dolayısıyla bu tokenların arzdan kaldırıldığını iletiyor. Ayrıca bu faaliyetler 5 ayrı işlemde yapılarak tamamlanıyor.

Doge Katili olarak bilinen ve Dogecoin’den (DOGE) sonra en çok popüler meme token olan Shiba Inu, 2021’in sonlarına doğru giderek trend oldu ve yaklaşık 200.000 daha yeni yatırımcı kazandı. Balinaların işlem hareketlerini izleyen bir hizmet olan WhaleStats, Shiba Inu tutan cüzdan sayısının 1.191.035’e ulaştığını söylüyor. Bu cüzdan sayısı SHIB’in piyasa fiyatına doğrudan katkıda bulunmasa da büyüme açısından önem taşıyor.

Ayrıca yakın zamanlı bir bildirime göre AMC Theatres, SHIB ile ödemeleri kabul etmeye başlayarak SHIB’in benimsenmesine katkıda bulunuyor. SHIB, sektör içi ve dışı bu ortaklıklarla adından sıkça söz ettiriyor ve popülaritesini giderek arttırıyor. Bir burger firması ile anlaşması, metaverse dünyasına girmesi ile SHIB, kripto dünyasında yerini garantiliyor ve yıldızı giderek parlıyor.

Bir Sonraki Büyük Yakım

Tüm bunların yanı sıra SHIB’e desteğini eksik etmeyen ve ayrıca bir müzik şirketi olarak bilinen Bigger Entertainment, 3 Nisan’da yapılması planlanan NFT Madness yakma partisinde 600 milyon SHIB tokenı yakmayı planlıyor. Bundan önceki büyük SHIB yakımı ise 14 Şubat’ta 240 milyon SHIB tokenı yakılarak gerçekleştirilmişti.

Bigger Entertainment, SHIB yakma partilerine Ekim ayı sonunda başlamıştı ve o zamandan beri 1,5 milyar SHIB tokenı yaktığı belirtiliyor. Bu yakma partileri sayesinde diğer SHIB toplulukları da ilham alıyor ve tokenlar arzdan kaldırılıyor. Böylece SHIB severler bu meme tokenın fiyatını yükseltmek istiyor ve günün birinde 1 doların üstüne çıkabileceğine inanıyor.

Read Entire Article