SAND İçin Alım Fırsatı Mı? Metaverse Altcoin İçin Güncel Beklentiler!

2 years ago 101

Yakın geçmişte birkaç katı fiyatından çılgınlar gibi alınan The Sandbox (SAND) oldukça ciddi bir düşüş yaşadı. Metaverse coşkusu SAND, MANA gibi bu alanda çalışan projeleri fazlasıyla besledi. Çok sayıda kurumsal şirket MANA ve SAND ile anlaşmalar yaptı. Peki her şey bitti mi? SAND, metaverse odaklı yatırımcılar için mevcut fiyatıyla cazip olmalı mı?

The Sandbox (SAND)

Satıcıların Bitcoin pazarında başka bir tasfiye rallisi başlatmasıyla birlikte, daha geniş pazardaki dalgalanma SAND fiyatını 1,2 doların altına çekti. SAND yazı hazırlandığı sırada 0,978 dolardan alıcı buluyor. 0,9625 dolarlık desteğin altına herhangi bir düşüş, popüler metaverse altcoindeki kayıpların daha da derinleşmesini sağlayacaktır.

SAND satıcıları, beş haftalık trend çizgisi direncinden (beyaz) geri döndükten sonra yeni bir ivme buldu. Aşağı doğru giderken %38,2 ve %23,6 Fibonacci seviyesi satın alma çabalarını düşüş kontrolü altında tuttu. Yaklaşık 16 gün boyunca, ayılar 1,2 dolarlık temel çizgiyi korurken daha fazla düşüş beklentisini boşa çıkarmıştı.

SAND Alınır Mı?

Son zamanlardaki düşüş eğilimi gösteren mum çubukları SAND'ı 0,96 doların altına çekerse, satıcılar uzun vadeli destek olan 0,86 dolar seviyesini test etmeyi hedefleyecektir. Bununla birlikte, yukarı yönlü bir canlanma çabası, artık altcoini 0,98 ile 1,062 aralığında oldukça sıkı bir aşamaya götürebilir.

RSI, yazı hazırlandığı sırada 20 haftanın en düşük seviyesine dokundu ve aşırı satım bölgesinin diplerinde bulunuyor. Önümüzdeki haftalarda muhtemel bir canlanma, SAND'ı nihai bir geri dönüş için konumlandırabilir. Ayrıca, CMF'nin uzun vadeli desteğine yaklaşmasıyla satış baskısı biraz hafifleyebilir. Ancak, Aroon yukarı (sarı) %30'un üzerinde bir kapanış bulmazsa, The Sandbox (SAND) mevcut durgun davranışını önümüzdeki günlerde devam ettirebilir.

Kritik fiyat noktalarının ve aşağıya bakan EMA'ların altındaki düşüş göz önüne alındığında, SAND'ın mevcut eğilimi inkar edilemez bir şekilde satıcıları destekledi. Bitcoin ile 30 günlük %54'lük bir korelasyonu paylaşan SAND, BTC’nin önümüzdeki hafta göstereceği performansa göre destek bölgesine gevşeyebilir. Pazartesi 16:30 ABD borsaları açılacak (FED haftası olduğu + yüksek gelen enflasyon verisi sebebiyle negatif açılış muhtemel) bu durum BTC’nin düşüşünü artırabilir ve Çarşamba günü 21:00’da FED kararları duyurulacak.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article