Santiment Açıkladı: Ethereum’un (ETH) Fiyatında Patlama Olabilir!

2 years ago 96

Kripto para veri analiz firması Santiment, son Bitcoin (BTC) verilerinin fiyat çizelgelerinde endişeye neden olabilecek karışık sinyaller içerdiğini öne sürdü.

Büyük Yatırımcılar Bitcoin'e Yöneldi!

Santiment’in yayımladığı yeni bir rapora göre, 100 ila 10.000 Bitcoin tutan cüzdanlardaki artışın varlıklı yatırımcıların yükseliş göstergesi olduğunu belirtti. Analiz firması açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

100 ila 10.000 BTC yaklaşık piyasa değeri 2.3 milyon ila 233 milyon dolar arasında Bitcoin tutan adreslerin sayısı, 11 Haziran tarihinden bu yana zirveye ulaştı. Bu büyük adresler katmanına, büyük yatırımcıların güveni olarak bakıyoruz ve bu artış cesaret verici.

Santiment, Bitcoin holderları tarafından son zamanlarda artan kar alma olaylarının kripto para biriminde düşüşe yol açabileceğini belirterek açıklamalarında şunları vurguladı:

Bitcoin 23.400 dolar seviyesinde nispeten sabit kalıyor, ancak kar-zarar işlem oranı fiyat hareketini aşağı yönlü çevirebilir. Bu arada, Ethereum, Ağustos ayının başlarında yüksek volatiliteye sahip olmasına rağmen bu hafta sonunda çok daha güvenli görünüyor.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin yaklaşık %9 oranında yaşadığı düşüşle 21.332 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum'da Patlama Olabilir!

Öte yandan Santiment kısa vadeli fiyat zirvelerinin tarihsel bir göstergesi olarak Ethereum'un Eylül ayı ortasında planlanan bir Proof-of-Stake (PoS) teknolojisine geçişin fiyat hareketinde etkili olduğunu öne sürerek şu açıklamalarda bulundu:

ETH yükseltmesi tartışmaları anlaşılır bir şekilde kızıştı ve 11 Ağustos tarihinde yükseltme tarihinin açıklanmasıyla işler farklı bir boyuta geçti.

Veri analiz firması Santiment Ethereum yatırımcılarının önümüzdeki birkaç ay boyunca çok dikkatli olması gerektiğini ileri sürerek şu ifadelere yer verdi:

Neredeyse herkes spekülatif bir oyundaymış gibi görünüyor. Yükseltme tarihi yaklaştıkça, yukarı yönlü fiyat hareketine katılmak isteyen birçok yatırımcı, kripto para biriminde bir yığılmaya neden olabilir. Olası bir yığılma durumunda Ethereum’un fiyat hareketinde ani bir yükseliş gerçekleşebilir.

Read Entire Article