Santiment Açıkladı! Ethereum ve Bu Altcoin Yükseliş Sinyalleri Veriyor

2 years ago 138
Santiment Açıkladı! Ethereum ve Bu Altcoin Yükseliş Sinyalleri Veriyor

Önde gelen bir analitik firması Santiment, piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum‘un (ETH) fiyatının son birkaç ayda düşmesine rağmen bu metriğin düşmediğini belirtti.

Ethereum Son 4 Ayda %35 Düşerken Bu Metrik Sabit Kaldı

Kripto analitik firması Santiment yeni bir tweet’te, ETH‘nin günlük aktif adreslerinin (DAA) aynı dönemde yaklaşık %35 kaybetmesine rağmen son dört ayda sabit kaldığını belirtiyor.

Kripto analiz firmasına göre, Ethereum’un DAA’sı ile fiyat arasındaki fark, önde gelen akıllı sözleşme platformu için bir yükseliş farklılığı yarattı. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %4’lük bir artışla 2.761 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Ancak Santiment’e göre Ethereum, potansiyel olarak yükseliş sinyalleri veren tek kripto para birimi değil.

Bu Altcoin Yükseliş Sinyalleri Veriyor

Santiment tarafından yayınlanan veriler, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink‘in (LINK) ilginç bir token dolaşım modelinde olduğunu söylüyor. Analitik firmasının yakın tarihli bir Santiment Insights blog gönderisinde şu açıklamalarda bulundu;

Birkaç kez sirkülasyonun arttığı, sonra düştüğü ve ardından fiyatın yükseldiği zamanlar oldu. Şimdi de benzer bir düzende olma şansımız var.

Santiment ayrıca, Ocak ayından bu yana, LINK tokenlerinin çoğunluğunun potansiyel bir dip göstergesi olan kayıpla taşındığının da altını çizdi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler altcoin Chainlink (LINK), 6,728,739,721 dolarlık piyasa hacmiyle en büyük kripto para birimleri arasında 23. sırada yer alıyor.

Ayrıca Chainlink (LINK), son 24 saatte %3.44’lük bir artışla 14.41 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article