Santiment’den FOMO Vurgusu: Bu Altcoin’de İşler Hızla Değişebilir

2 years ago 96

Önde gelen kripto para analitik şirketi Santiment, Cardano'ya (ADA) ilişkin trader ve yatırımcı duyarlılığının şu an için yüksek olmadığını ancak bunun hızla değişebileceği analizinde bulundu. Ayrıca, altcoin'ler karşısında Bitcoin'in sosyal hacminin arttığını belirtti.

"FOMO Hızla Geri Gelecek"

Santiment, yeni bir analizinde Cardano'nun şu anda bir yıl içinde ağında etkileşime giren en düşük benzersiz adres sayısını gördüğünü belirterek şunları ekledi:

Üstelik, sosyal medya platformlarındaki duyarlılık 4 ayın en düşük seviyesinde. ADA fiyatı tekrar yükseldiğinde FOMO hızla geri gelecek.

Yazım sırasında 0,4402 dolardan işlem gören ADA, geçen yılın Eylül ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 doların yüzde 85 altında alınıp satılıyor.

Altcoin'ler Karşısında BTC Hacmi Artıyor

Analitik şirketine göre, Bitcoin'in (BTC) sosyal hacmi altcoin'ler karşısında artıyor. Santiment, "Bitcoin, altcoin'lerin çoğunun 2021'in Kasım ayından bu yana piyasa değerlerinin yüzde 80'ini veya daha fazlasını kaybetmesinin ardından Haziran ayının ikinci yarısında sosyal hacminde artış görüyor. Tarihsel olarak, organik olmayan altcoin rallilerine olan ilginin azalması kripto para piyasaları için olumlu bir işaret." notunu düştü.

Kripto para analitik şirketi, ayrıca en büyük altcoin Ethereum (ETH) hakkındaki olumlu yorumların, dört yıldaki olumsuz yorumlara göre en düşük noktada olduğunu belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

Kripto paralar ve hisse senetleri Salı günü düşerken, Ethereum bin 200 doların altına geri döndü. Piyasa değeri ile 2 numaralı varlık için bugünlerde olumlu yorumlar çok az. O kadar ki, 2018'in Mayıs ayından bu yana olumlu ve olumsuz yorumların oranını bu kadar düşük görmemiştik.

Read Entire Article