Santiment, Güncel On-Chain Metriklerine İşaret Etti: Ethereum Ağında Günlük Aktif Adreslerde Büyük Artış!

2 years ago 83

On-chain analitik firması Santiment, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile güncel verileri paylaştı ve Ethereum ağındaki aktif adreslerin sayısındaki büyük artışa dikkat çekti. Santiment'in paylaştığı verilere göre Salı günü 1,06 milyon adres, toplamda 1,64 milyon işlem gerçekleştirdi ve günlük adres etkinliğinde yeni bir rekor kaydedildi.

Santiment, Güncel On-Chain Verilerine Dikkat Çekti

Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer artışlarının da etkisiyle son haftalarda yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Özellikle Ethereum (ETH), bu süreçte değer artışlarına hız kazandırdı ve yeniden 1.700 dolar fiyat seviyelerini aştı. Öte yandan bu yükselişlerin yaşandığı zaman dilimi içersinde on-chain analitik firması Santiment, Twitter hesabından yaptığı paylaşımları ile aktif adreslerdeki yeni rekora işaret etti. Santiment'in paylaştığı verilere göre Ethereum ağında, Salı günü 1,06 milyon adres, toplamda 1,64 milyon işlem gerçekleştirdi ve aktif adreslerde yeni bir rekor kaydedildi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Güne yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 24.000 dolar seviyelerini aştı. Kripto para piyasası, yönünü yeniden yukarı çevirdi ve çoğu kripto para birimi değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.700 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri de son 24 saatte %4'e yakın bir artış ile 1,14 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasası, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 500 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Read Entire Article