Santiment, Güncel Verilere İşaret Etti: Teknik Görünüm, Bitcoin Adına Yükseliş Sinyalleri mi Veriyor?

2 years ago 91

Kripto analitik firması Santiment, Twitter hesabından yaptığı paylaşımı ile güncel verilere işaret etti ve kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Hafta içerisinde S&P 500 ve Altındaki düşüşe rağmen Bitcoin'in yükselişe geçtiğine dikkat çeken Santiment, BTC ve S&P 500 korelasyonunun düşüşte olduğunun ve bu durumun kripto para piyasası adına yükseliş sinyalleri veriyor olabileceğini belirtti.

Santiment, Güncel Verilere İşaret Etti

Bitcoin'in son günlerde kaydettiği değer artışlarının ardından 20.700 dolar seviyelerine ulaşması ile birlikte kripto para piyasası hafta içerisinde yükselişe geçti. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde de son günlerde önemli bir yükseliş kaydedildi.

Santiment, hafta içerisinde S&P 500 ve Altındaki düşüşe rağmen Bitcoin'in yükselişme geçmesi ile birlikte lider kripto para birimi BTC'nin geleneksel piyasalar ile son dönemlerde artan korelasyonunun düşüşe geçtiğini ifade etti ve bu durumun kripto para piyasası adına yükseliş sinyalleri veriyor olabileceğini ifade etti.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta sonuna da yükseliş ile başladı ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 20.700 dolar seviyelerine ulaştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta içerisinde yeniden yükselişe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.200 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 971 milyar dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article