Santiment’ten Dikkat Çeken Açıklama: Bu Kripto Para Birimi, Fiyat Rallisinin Sonuna Yaklaştı

2 years ago 139
 Bu Kripto Para Birimi, Fiyat Rallisinin Sonuna Yaklaştı

Önde gelen bir kripto analitik firması Santiment, son dönemin popüler altcoin’i ApeCoin hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Santiment, yaptığı açıklamalarda ApeCoin‘in (APE) fiyat rallisinin sonuna yaklaştığını gösteren birkaç metriği yanıp söndüğünü belirtti.

ApeCoin’de Ralli Uzun Sürmeyebilir

Önde gelen bir kripto analitik firması Santiment, yeni bir blog gönderisinde Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yerel varlığı olan ApeCoin’in (APE) şu anda önceki zirvesinden daha az aktif adrese sahip olduğunu açıkladı.

Santiment tarafından yapılan açıklamada şu ifadeye yer verildi;

Aktif adresler, önceki en yüksek değerden daha az.

Bununla birlikte, analitik firması Santiment, ApeCoin (APE), önceki dönemlere bakıldığında daha da az bir işlem hacmine sahip olduğunu bildirirken, popüler altcoin APE’nin Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) metriğinin önceki yüksek fiyatına kıyasla da düştüğünü belirtti.

MVRV, geçerli fiyat üzerinden dolaşımdaki tüm kripto paraların ortalama kâr veya zararını göstermek için kullanılır ve bir cüzdandaki varlıkların elde etme maliyetleri üzerinden piyasa değeri olarak hesaplanır.

Analitik firması ayrıca, bir kripto varlığının en son taşınmasından bu yana geçen süreyi araştıran APE’nin tüketilen yaş göstergesini de inceledi. Santiment’e göre APE, tüketilen yaşta büyük bir artış gösterdi ve bu “bir trend değişikliğinin olası bir işareti” olabileceğini belirtti.

Öyle ki Santiment, ApeCoin‘in rallisinin daha uzun sürmeyeceğini tahmin ediyor.

ApeCoin’de Güncel Durum

Popüler altcoin son dönemdeki fiyat performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Öyle ki APE, geçtiğimiz hafta içerisinde 13 dolar seviyelerine kadar düştü.

Daha sonra bu seviyelerden yeni bir artış başlatan ApeCoin (APE), fiyatını 19 dolar seviyesinin de üzerine çıkartmayı başardı. Ancak Piyasada devam eden düşüşler popüler altcoin’in fiyatının daha fazla artmasına müsaade etmedi ve ApeCoin yaşanan son düşüşle birlikte yönünü aşağıya çevirdi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ApeCoin (APE), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.18’lik bir düşüşle 18.24 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article