Santiment’ten Yeni Rapor: İşte En Çok Gelişen Kripto Para Projesi!

2 years ago 95

Bir Blockchain analiz firması olan Santiment, son günlerde oldukça gündemde olan popüler akıllı sözleşme Cardano (ADA) hakkında yeni bir rapor yayımladı.

Cardano'dan 13.000 Çalışma

Santiment’ten alınan verilere göre, Cardano geçtiğimiz ay içerisinde geliştirme faaliyeti açısından en iyi kripto para projesi. Cardano, son zamanlarda bünyesine kattığı birçok yenilik ve teknoloji ile diğer akıllı sözleşmelerin arasından sıyrılarak projesini en çok geliştiren kripto para birimi oldu. Akıllı sözleşme, Haziran ayından bu yana GitHub taahhüdü de dahil olmak üzere 13.000'den fazla yeni çalışmaya imza attı.

Santiment’in yayımladığı raporda belirtilen geliştirici etkinliğinin ne olduğuna ve neden önemli olduğuna bir göz atalım. Yüksek geliştirme faaliyeti maddeler şeklinde sıralanacak olursa: kripto para projesinin iş teklifi konusunda ciddi olması, projenin geleceğe dair yeni özellikler vaat etmesi ve akıllı sözleşmenin bir dolandırıcılık ürünü olması daha az olasıdır. Ayrıca geliştirme faaliyeti, bir projenin çalışan bir ürün yaratma ve özelliklerini sürekli olarak geliştirme ve yükseltme konusundaki kararlılığını ölçmek için kullanılabilir.

Cardano'nun Etkileyici Performansı

Cardano’nun tweet dizisini retweetleyen Santiment, hem merkezsiz bir web sağlamayı hedefleyen platform olan Polkadot (DOT) hem de bir diğer popüler akıllı sözleşme platformu olan Solana'dan (SOL)  gelen istatistikler karşılaştırıldığında, geçtiğimiz ay içerisinde Cardano'nun etkileyici bir performans göstererek geliştirme faaliyeti en yüksek kripto para projesi olduğunu açıkladı. Önde gelen Blockchain analiz firması Santiment yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Polkadot ve Solana’dan gelen verilerinde kıyaslanması yapıldığında, akıllı sözleşme Cardano haftadan haftaya kendini etkileyici bir şekilde geliştirme faaliyeti gösteriyor."

Açıklanan veriler ve son bir ay içerisinde yürüttüğü çalışmalar ile Cardano yazı kaleme alındığında son 24 saatte yaşadığı %2.76 oranında artışla 0.48 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Read Entire Article