Santiment ve WhaleStats Açıkladı! Shiba Büyümesi Ne Kadar Gerçekçi?

2 years ago 93

Meme kripto para birimi Shiba Inu, fiyat seviyesindeki son yükselişe devam ettiği için şu anda bir sorunu yokmuş gibi görünüyor. 16 Ağustos'ta boğalar, köpek temalı tokenin sorumluluğunu üstlendiğinden SHIB 0.00001642 dolara kadar çıktı. Kısa bir düşüş, günlük kazançları sadece %1.3 geriletti ve SHIB, yazının yazıldığı sırada 0.00001586 dolardan işlem görüyordu.

SHIB Devam Etmeli

Santiment'e göre, Shiba Inu'nun son zamanlardaki büyümesi balinalar tarafından fark edilmedi. 15 Ağustos'ta ağ, 12 Nisan'dan bu yana ilk kez 463 balina işlemi (100.000 doların üzerinde olacak şekilde) kaydetti.

Ayrıca, WhaleStats'a göre SHIB, 187.257.510 dolar ile ilk 100 Ethereum balinası arasında en yaygın olarak tutulan token olma özelliğini koruyor. Shiba Inu son zamanlarda başka bir borsa tarafından daha listelendi. Duyuruya göre BlueBit.io, yeni açılan borsasına meme-kripto para birimini ekledi.

Başka açıklama ise bir oyun endüstrisi emektarı olan William Volk tarafından geldi. Shiba Eternity'nin Vietnam'da zaten büyük bir hit olduğunu iddia etti. Volk, kısa süre önce Vietnam'da Shiba Eternity'yi bir test lansmanının parçası olarak başlatan Shiba Inu Games'de yönetimin parçası oldu.

Tweet'ine göre ekip, beklenenden yüksek talep nedeniyle oyun sunucularının kapasitesini elli kat artırmak zorunda kaldı.

Uzmanlar Ne Diyor?

Gokhshtein Media'nın kurucusu David Gokhshtein, önümüzdeki günlerde Shiba Inu'dan çok daha fazlasının geleceğine inanıyor.

Son tweetinde şunu belirtti:

Şu anda Shiba’yı takip eden herkes başka bir artış için güç topluyormuş gibi görünüyor.

Geçen hafta da Gokhshtein, “Shiba direnci kırmak istiyor gibi görünüyor” diyerek takipçilerini uyarmıştı.

Analistler, Shiba Inu'nun yükseliş döngüsüne girdiği ve fiyat grafiklerinde daha da yükseleceği görüşünde bulundular. Bu, tokenin önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %80'in üzerine gerçeğini değiştirmiyor ve Shiba yatırımcıları da bunun farkında olmalılar.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article