Shentu (CTK) Coin Nedir?

2 years ago 92

Bir hisse kanıtı blok zinciri olan Shentu Chain, DeFi, NFT'ler ve otonom araçlar da dahil olmak üzere kritik görev uygulamalarının güvenilir bir şekilde yürütülmesi için güvenlik öncelikli, yetkilendirilmiş bir zincir olarak tanımlanıyor.

Shentu (CTK) Nedir?

Shentu Chain, tam EVM ve Hyperledger Burrow uyumluluğuna sahip bir Cosmos Hub olarak oluşturulmuş zincirler arası uyumluluğa ve ayrıca eWASM ve Ant Financial's AntChain ile uyumluluğa öncelik verir. Güvenlik puanının düzeyine bağlı olarak, herhangi bir protokolün denetlenmiş blok zinciri projeleri, güvenlik sorunları nedeniyle geri döndürülemez şekilde kaybolan veya çalınan herhangi bir kripto varlığı için esnek, merkezi olmayan bir geri ödeme sistemi olan ShentuShield üyeliği için uygun olabilir. ShentuShield üyelikleri, bu uygun blok zinciri projelerinin tüm topluluk üyelerine açıktır ve beklenmedik bir şey olması durumunda kripto varlık sahiplerine bir güvenlik ağı sağlar.

Öte yandan Security Oracle, DeFi'de kullanılanlar gibi görev açısından kritik akıllı sözleşmelerin güvenilirliğini değerlendirmek için endüstri lideri güvenlik teknolojilerini kullanan merkezi olmayan bir operatör ağı tarafından oluşturulur. Bu gerçek zamanlı, güncellenebilir puanlar karşılığında bu operatörler CTK ödülleri alır. Security Oracle, herhangi bir protokolle birlikte çalışabilir ve kullanıcılarının akıllı sözleşmelerle etkileşime geçmeden önce bilinçli kararlar vermelerine olanak tanır. Security Oracle ile entegre akıllı sözleşmeler, kötü niyetli işlemlerin gerçekleşmesini engelleyebilir ve kripto varlık kaybı durumlarını önleyebilir.

Öte yandan DeepSEA, SVM, EVM, eWASM ve Ant Financial's AntChain ile uyumlu güvenli bir programlama dili ve derleyici araç zinciridir. DeepSEA, hiper güvenli programlama dilini ilerletmek için Ethereum, IBM-Columbia ve Qtum'dan araştırma hibeleri aldı. DeepSEA'da kodlama yaparken, amaçlanan spesifikasyon ile gerçek kod arasındaki uyumu kanıtlamak için matematiksel kanıtlar otomatik olarak oluşturulur ve daha fazla resmi doğrulama ve doğruluk derinliği sağlar.

CTK Coin Yorum

İnternette herhangi bir işlem yaparken güvenlik şu anda herkesin önceliği haline geldiği için Shentu Chain ve CTK coin’e ilginin arttığı görülüyor. Ancak yatırımcılar henüz CTK coin piyasa değeri düşük olduğu için net bir fikirbirliğine varabilmiş değil. CTK coin ile ilgili daha net bilgileri güncel verileri gözden geçirerek anlayabiliriz.

CoinMarketCap verilerine göre CTK Coin, 70,994,569 dolar ile piyasa hacmi bakımından 308. sırada kendisine yer buluyor. Bunun yanında yazının yayına hazırlandığı sırada 0,83 dolardan işlem gören CTK Coin’in 24 saatlik işlem hacminin 8,914,034 USD olduğu görülüyor. Ayrıca CTK Coin, 23 Ekim 2020’de’de dip seviyeyi görürken 6 Nisan 2021’de de 3,97 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdı.

CTK Coin Nasıl Alınır?

CTK Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

CTK  Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından CTK Coin’in işlem gördüğü Binance Coin (BNB), Tether (USDT), BUSD ve Bitcoin (BTC)  CTK işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Bunlara ek olarak Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek kullanıcılar istedikleri fiyattan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz yeterli olacaktır.

Read Entire Article