SHIB Token Neden Yükselmiyor? Shiba DeFi, NFT Ne Durumda?

2 years ago 77

Shiba Inu, bir süredir ekosistemini büyütmeye çalışıyor. Fakat fiyat eski performansından halen uzak, peki son durum ne? Özellikle meme tokenler için topluluk her şeydir. Fiyatı yukarı çeken genellikle sosyal medyada o kripto parayla ilgili attığı daha fazla Tweettir. SHIB bir meme tokenden daha fazlası olmak için mücadele ediyor. DeFi, NFT ve metaverse alanında kayda değer çalışmaları var. Peki Shib ordusu bu alternatiflere yeterli ilgiyi gösteriyor mu?

SHIB Neden Yükselmiyor?

Shiba Inu'nun düşük performansının nedenlerinden biri, azalan sosyal medya gücü olabilir. Shiba Inu bir memecoin olduğundan, sosyal medyadaki hype fiyat üzerinde ciddi etkiye sahiptir. Geçtiğimiz ay SHIB sosyal etkileşimde %18,3 kayıp gördü. Sosyal medyadaki SHIB bahsetmeleri ise %13 oranında azaldı. Bir meme tokenin öldüğünü anlamak için tek bir şeye bakılır. Eğer Twitter hesabına girdiğinizde beğeni ve yorumlar sıfıra yakınsa genellikle elinizdeki tokeni satacak alıcı bulamazsınız. SHIB şimdilik böylesine kötü bir durumda değil.

SHIB yazı hazırlandığı sırada 0,00001112 dolardan alıcı buluyor. Günlük işlem hacmi %10 oranında düştü. Birçok kripto parada hacim artarken SHIB Tokene ilgide bir artış yok. Daha fazlası için NFT ve DeFi alanındaki güncel duruma göz atalım.

SHIBA Token NFT ve DeFi

Shiba Inu ekibinin DeFi çabaları da pek karşılık bulmuyor. Balinaların BONE tokenine olan ilgisine rağmen, ShibaSwap'ın TVL gücü son birkaç haftadır düşüyor. Ancak Shiba Inu topluluğunun NFT protokolü Shibosis nispeten iyi gidiyor. NFTGo'nun analitiğine göre, NFT koleksiyonu hacminde %44'lük bir büyüme gösterdi ve taban fiyatı ve piyasa değeri açısından büyüme gösteriyor.

NFT alanındaki büyüme henüz erken aşamada olduğu için SHIB fiyatına ciddi bir etkisini görmedik. Fiyata doğrudan etki edebilecek kısım ShibaSwap'ın büyümesinde gizli. SHIB yatırımcıların teknik analiz kadar SHIB ekosisteminin DeFi ve NFT alanındaki verilerini de izlemesi onlara yükseliş için öncü sinyaller verebilir.

27 Eylül'de WhaleStats tarafından yayınlanan bir tweet'e göre, Shiba Inu, ilk 1000 Ethereum balinası arasında en çok tutulan token oldu. Bu büyük yatırımcıların SHIBA Tokene olan güvenini gösteriyor. Ancak yine de SHIB düşüş eğilimini sürdürüyor.

Read Entire Article