Shiba Coin Ekibi Yakım Müjdesini Verdi! Bu Sefer Ses Getirecek!

1 year ago 60

En büyük ikinci meme coin son zamanlarda hakkındaki dedikodular nedeniyle negatif performans gösterdi. Ancak zor günler artık geri kalacak. Eğer Shiba Coin ekibinin planladığı gibi işler yolunda giderse devasa SHIB yakımları görebiliriz. Peki Shiba Coin son durum ne?

Shiba Coin Geleceği Var Mı?

Sadece bir meme tokenin topluluğunu uzun yıllar diri tutması mümkün değil. Ancak devasa meme token ordularıyla kendi ekosistemini inşa edenler başka. Dogecoin alanında ilk ve en büyük olduğu için yıllardır en büyük kripto paralar arasında yer alıyor. Ancak diğer meme tokenler bu kadar şanslı değil. Onların hayatta kalabilmek için daha fazla çaba harcaması gerekiyor. Tam da bu konuda Shiba Coin, diğerlerinin hatta Dogecoin’in bile yapmadığını yapıyor. DeFi uygulamasından metaverse girişimine kadar hepsinin hayal edip yapamadığı şeyleri gerçekleştiriyor.

Son olarak Shibarium isminde kendi layer2 çözümünü hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Test ağı başlatıldı ve eğer her şey olması gerektiği gibi giderse SHIB piyasa değeri olarak birçok altcoini geride bırakabilir. Yeni kamuya açık belgeler, bu ayın başlarında beta sürümünü başlatan Shibarium'un, sıfır olmasa da minimum işlem ücreti alan bir protokol oluşturarak ciddi bir talep oluşturmayı hedeflediğini gösteriyor.

Shiba Coin Yakım

Shiba Inu'nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama'ya göre Shibarium, layer2 protokolü üzerine inşa edilen her proje için düşük transfer ücretleri sunacak ve amacın işlemleri "saniyeler içinde kuruştan daha az bir fiyata" işlemek olduğunu belirtti.

"Blockchain, dijital varlıkların güvenli ve şeffaf bir şekilde oluşturulmasını ve takas edilmesini sağlar. Buna ek olarak, Shib - The Metaverse (Shib.io), Shiba Eternity ve daha geniş Shiba Inu topluluğu içindeki çeşitli diğer ürünler, projeler, platformlar ve hizmetler dahil olmak üzere merkezi olmayan uygulamaların (DApps) geliştirilmesi için bir temel görevi görür."

Kamuya açık belgeler ayrıca Shibarium'un yakma mekanizması hakkında daha fazla bilgi sunuyor. Belgede, protokol Shibarium'daki işlem ücretleri için kullanılacak token olan belirli miktarda Bone ShibaSwap (BONE) biriktirdikten sonra yakma mekanizmasının devreye gireceği belirtiliyor.

“Bir kullanıcı ağ üzerinde bir işlem yaptığında, temel ücret Shibarium'daki bir sözleşmede kilitlenirken, öncelikli ücret doğrulayıcıya ödenir. Bu temel ücretin %70'i yakılacak ve %30'u ağın bakımı için ayrılacak. Yakma sözleşmesinde belirli bir miktarda BONE (25.000 dolarlık) biriktiğinde, kullanıcılar yakma işlemini Shibarium'dan başlatabilir."

Eğer ağ yeterince ilgi görürse her yıl ciddi miktarda SHIB yakıldığını görebiliriz. Bununla birlikte bu mekanizma ağ için talebin artması durumunda BONE fiyatını da yukarı çekecektir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article