Shiba Coin Geleceği ve Alternatifleri – 2022

2 years ago 105

Shıba Inu, başka bir deyişle “Dogecoin katili”, 2021’de inanılmaz bir başarı yakaladı. Kripto balinaları dışında kimse bu başarıyı ön görememişti. Shiba Inu da Dogecoin ve Tamadoge gibi Meme coinlerdendir. Sizin de bildiğiniz gibi Meme Coinleri özellikle 2021 yılında oldukça popülerlik kazandı.

Shiba Inu 2020 yılında piyasaya sürüldüğünde hiç ilgi görmedi, ancak bazı pazarlama stratejileri ve Dogecoin sayesinde inanılmaz bir başarı yakaladı.

Daha sonra Shiba Inu ATH seviyesini koruyamadı ve aşağı doğru bir ivme başladı. Şu an bu ivmeyi yavaşlatmak için bünyesine yenilikler katacağını vadeden Shiba Coin’in geleceği birçok kişi için merak konusudur.

Rehberimizi Shiba Inu için yatırım yapmayı düşünenlere fikir vermek amacıyla oluşturduk. Gelin Shiba Coin’in geleceği nasıl olabilir, konuşalım.

Shiba Inu Fiyat Tahmini 2022

Shiba Coin geleceği için fiyat tahminlerimizin özetini aşağıda bulabilirsiniz. Tüm bu tahminlere varırken Shiba Inu’nun hangi yönlerine dikkat ettiğimizi detaylarıyla öğrenmek isterseniz rehberimizi okumaya devam edin.

  • 2022 sonu: Shiba Inu hala piyasanın en popüler Meme coinlerinden birisidir ve ödeme yöntemi kullanımıyla avantaj sağladığı için 2022 yıl sonu fiyatının 0,00003 dolar olmasını bekleyebiliriz.
  • 2023 sonu: 2023’te Shib coin geleceğinin umut vadetmesi için işlevselliğini arttırması gerekir. Geliştiricilerin duyurduğu Shiberse gibi projelerin hayata geçmesi onun değerini arttırabilir. Eğer şartlar sağlanırsa 0,00004 dolar görmesini bekleyebiliriz.
  • 2025 sonu: Shiba coin geleceğinde Metaverse çalışmaları ve topluluk büyümesi bekleniyor. Böylece 2025’in sonunda 0,0001 doları geçebilir.

Shiba Inu’yu Ne İçin Kullanabilirim?

Popüler köpek coinler arasında yer alan Shiba Inu, 2020’de üretildi ve 2021’de kayda değer bir yükseliş yaşadı. Geçmişte DOGE katili olarak da bahsedilen Shiba Inu için Kurucu Ryoshi, Shiba Inu’nun Dogecoin piyasasını devirebileceğini ima etmişti. Peki Shiba Inu sadece bir Meme Coin midir? Shiba tokenini kullanabildiğimiz bütün alanları aşağıda listeledik.

Sanal Para Birimi

Shiba Inu eşler arası veya dijital ödemeleriniz için kullanılır. Bu önemli değişim aracında 600’den fazla işletme ödeme alıyor. Yani SHIB tokenlerini gerçek dünyada birçok şeyle takas edebilirsiniz.

ShibaSwap

Shiba Inu, Dogecoin’e rakip olarak çıkan bir parodi tokendir. ShibArmy olarak bilinen geliştirme ekibi ShibaSwap adlı merkezi olmayan (DEX) bir platform başlattı. Yani SHIB, LEASH ve BONE token sahipleri merkezi olmayan bir biçimde tokenlerini takas edebilme şansına sahiptir.

Merkezi olmayan platformlar, takas yapma kolaylığı ve gizliliği sayesinde oldukça popülerdir. Hatta ShibaSwap diğer uyumlu tokenleri de bünyesinde takaslamaya izin veriyor bu yüzden kullanım alanını genişletiyor. Bu da onu yatırım yapmak için daha çekici hale getiriyor.

Shiberse

Tokenlerin ivmesini yakalayabilmeleri için birçok yönden yeterlilik sağlamaları gerekir. Bu yeterliliklerden en önemlisi kullanım alanının ne kadar geniş ve yenilikçi olmasıdır. Değişen teknolojiye ayak uyduran ve trendlerle uyumlu tokenlerin şansı bu yüzden yüksektir.

Metaverse de hayatımıza giren yeniliklerden biri ve birçok kişinin oldukça ilgisini çekiyor. Bu yüzden yatırımcılar yatırım planlarını metaverse dünyasıyla ilişkili oluşuna göre de planlıyor.

Bunun farkında olan Shiba Inu geliştiricileri Shiberse isimli bir sanal dünya duyurusu yaptılar. Bu sanal dünyanın yerel tokeni SHIB olacak ve böylece kullanıcı sayısı arttıkça SHIB talebi de artacaktır. SHIB tokenleriyle Shiba Lands satın alabilir, paylaşabilir ve geliştirebilirsiniz. Böylece pasif gelir kazanmanız kolaylaşır.

Token eğer Metaverse pazarından pay almayı başarırsa Shiba coin’in geleceği oldukça iyimser görünüyor. Hatta uzun vadede yerleşik token olan Dogecoin’i arkasında bile bırakabilir. Bu yüzden bu yenilik Shiba coin geleceği için oldukça iyi görünüyor.

Shiba Inu Fiyat Geçmişi

Shiba coin geleceği için iyi tahminlerde bulunabilmek, geçmişi hakkında bilgi sahibi olmanıza da bağlıdır. Bu sayede Shiba Coin geleceği için daha nokta atışı tahminler yapabilirsiniz. Aşağıda Shiba Inu’nun doğuşundan beri geçirdiği süreçleri bulabilirsiniz:

  • Shiba Inu 2020 Ağustos ayında Ryoshi isimli kişi tarafından geliştirildi. SHIB tokenlerinin başlangıç arzı bir katrilyondu ve neredeyse sıfırdan işlem görüyordu.
  • Daha sonra 2021’in Mayıs ayında SHIB tokeninin geliştiricisi Ryoshi arzın yarısını Ethereum kurucu ortaklarından Vitalik Buterin’e verdi. Vitalik tokenlerinin %90’ını yaktı. Bu sayede SHIB tokeninin değeri yükseldi. Kalan %10 hayır kurumuna bağışlandı.
  • Aynı ay SHIB oldukça değişkenlik göstererek en volatil tokenlerden biri haline geldi. Ortalama 0,0000007 dolar civarında seyreden Shiba Inu o dönemi daha sakin geçirdi.
  • Ekim ayında artış ivmesi yakaladı. Aylardır durgun işlem görüyordu ve artış yakalamadan önce 0,00000766 dolardı. 13 Ekim 2021’de hızlı bir yükseliş yakalayarak 0,00002913 dolara yükseldi.
  • Bu olaydan sadece iki hafta sonra 0,000089 dolarla en yüksek seviyesine ulaştı.
  • Shiba Inu artış ivmesinde Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi köpeği alması oldukça etkili oldu.

2022 Shiba Inu Fiyat Tahmini

Shiba coin geleceğini merak edenlere 2022 Shiba Inu tahminlerimizi ve nedenlerini anlatacağız. Yatırım yapmak istediğiniz tokenin uzun ve kısa vadedeki fiyat tahminlerini bilmek oldukça işinize yarayacaktır.

Bu yazı yazılırken Shiba Inu fiyatı 0,000012’ydi. Peki Shiba Inu’nun performansı yılın kalanında nasıl olacak?

SHIB tokeninin en büyük avantajlarından biri arkasına aldığı güçlü topluluğudur. Bu yüzden yatırımlarınızda bu faktörün varlığını her zaman hatırlamalısınız. Eğer SHIB 2022 yılında piyasaya yeniden sürülürse bu topluluk, birçok kişinin dikkatini çekecektir.

Ayrıca ödeme kanalı olarak da kullanım sağlaması da onu daha çekici kılıyor. Hatta ShibaSwap borsası her geçen gün büyüyor. Bu yüzden bizim Shiba Inu geleceği için 2022 fiyat tahminimiz 0,00003 dolardır.

Shiba Inu Fiyat Tahmini 2023: Shiberse

Shiba Inu’yu ileriye taşıması düşünülen başka bir yol Metaverse’e adım atmasıdır. 2022 Ocak’ta geliştiriciler Shiberse isimli bir metaverse projesi için çalıştıklarını söylediler. Henüz bu vadedilen Metaverse için pek bir ayrıntı bulunmuyor. Yine de uzmanlar projenin hayata geçmesi olayını Shiba Inu için ileriye dönük iyi bir adım olacağı konusunda hemfikir.

Metaverse her zaman kripto dünyası için heyecan vericidir. Bu yüzden Metaverse arazi sahibi banka olan JPMorgan, bu konseptin trilyonlarca dolara ulaşan bir pazar olacağını düşünüyor.

Bu nedenle bu pazardan pay alması gereken Shiba Inu, geleceğini ancak bu şekilde sağlamlaştırır. Sonuç olarak bu şartların hayata geçmesi dahilinde Shiba coin, 2023 yılında 0.00004 dolar olabilir

2025 ve Sonrası

Shib Inu tokeni 2025’te 0,0001 dolara ulaşabileceğini düşünüyoruz. Birçok uzman zaten çoğu tokenin uzun vadade yükselişten faydalanacağını söylüyor.

Bu yüzden Shib Inu da en popüler Meme coinlerinden biri olduğu için bu yükselişten payını alacağını alacaktır. Yani Shiba coinin gelecekte 0.0001dolara ulaşması şu an için en gerçekçi tahmindir.

Crypto.com ile SHIB Nasıl Alınır?

Her gün 1,7 milyar dolarlık işlem yapılan Crypto.com’u siz de duydunuz mu? Üstün pazarlama stratejileri, kolay kullanımı ve güvenilirliğiyle en çok tercih edilen borsalardan biri Crypto.com’dur. Bu yüzden Shiba Inu alım satımlarınızda en iyi adrestir.  Crypto.com’u henüz keşfetmediyseniz Shiba Inu satın almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Adım 1: Üyelik Oluştur

  • com sitesine giriniz.
  • Daha sonra kayıt kısmına giderek adınız-soyadınız, doğum tarihiniz, yaşadığınız ülke ve mail adresiniz gibi bilgeleri doldurmalısınız.
  • Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra e-posta adresinize bir onay linki gelecektir. Bu onay linkine tıklayın ve tek kullanımlık kodunuzu kopyalayın.
  • Tek kullanımlık kod yeni şifre oluşturmanızı sağlayacak. Anasayfaya giderek yeni şifre oluşturma adımlarını izleyin.
  • Web sitesi iki faktörlü kimlik doğrulamayla güvenliğinizi koruduğu için telefon numaranızı da isteyecektir. Telefonunuza gelen kodu doğrulayarak Crypto.com web sitesine kaydolun.

Adım 2: Para Yatırma

Üyelik işlemlerinizi bitirdiğinizde kredi kartı veya banka kartınızdan Crypto.com’a para yatırabilirsiniz. Ayrıca Türk Lirası da platform tarafından destekleniyor.

Adım 3: Shiba Inu Arama

  • SHIB token satın almak için öncelikle onu bulmalısınız. Bunun için Mavi Aslan simgesine gidiniz.
  • Alt kısımda AL simgesini göreceksiniz,ona tıklayınız.
  • Bu sayede karışınıza arama penceresi açılacak. Açılan pencereye Shiba Inu yazınız.
  • Shiba Inu’yu bulduysanız satın alma işlemlerine başlayabilirsiniz.

Adım 4: Shiba Inu Satın Al

  • Ekranda çıkan yere ne kadar Shiba Inu almak istiyorsanız o miktarı girin.
  • Daha sonra sizden kart bilgileriniz istenecek. Kart bilgilerinizi girerek SHIB tokeni satın alabilirsiniz.
  • com hesabanıza girerek cüzdanlarım kısmından satın aldığınız SHIB tokenlerini görebilirsiniz.

En İyi Shiba Inu Alternatifi: Tamadoge

Dogecoin, Shiba Inu’nun başarısında önemli bir etkendir. Ancak her ikisi de yükselişlerini koruyamadılar ve bunun birçok sebebi vardı. Tamadoge işte bu sebepleri bilen ve hatalardan ders çıkaran ve umut bir Meme Coin’dir.

Tıpkı Shiba Inu gibi Dogecoin’in popülerlik fırsatlarını kullanmak amacına giren yollardan sadece biridir. Aslında Tamadoge meme coinden çok daha fazlası olduğundan birçok yatırımcıyı heyecanlandırıyor.

Bünyesine birçok yenilik katan Tamadoge P2E yani oyna kazan mekaniğine sahip bir oyun sunuyor. Bu oyunda kullanıcılar, evcil hayvanlarını savaştırarak puan toplar. Ayrıca evcil hayvanlar NFT’dir ve bu yenilik oldukça dikkat çekicidir.

Oyuna başlarken Tamadoge’un yerel kripto para birimi TAMA’larınızla NFT evcil hayvanınızı satın alırsınız. Evcil hayvanınız başlangıçta yavrudur ve onu büyütüp eğitmeniz gerekir. Büyüdüğünde ise diğer kullanıcılarla savaştırarak puan toplarsınız.

Topladığınız puanlar sonucunda her ay en iyi performans gösterenler TAMA kazanır. Yani kendi kendini işleten harika bir evren tasarlanmıştır.

Ayrıca Tamadoge Metaverse entegrasyonu da sağlıyor. Yani çok yönlü kullanımıyla diğer meme coinlerin önüne geçiyor. Ayrıca Dogecoin topluluk desteğini de sağlayan Tamadoge’un tüm özellikleri onu en iyi ön satış coini yapıyor.

Halen ön satışta olan Tamadoge’u hala çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Her ne kadar başlamamış bir projeye para yatırmak riskli gözükse de riskli kararların kazancı da bir o kadar büyük olabiliyor. Tamadoge, birçok artısıyla daha az risk ve yüksek potansiyel taşıyor. Bu yüzden 2022’nin en iyi tokenlerinden biri olabilir.

Sonuç

Shiba coin bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde yatırımcılarına oldukça büyük karlar bırakarak fazlasıyla para kazandırdı. Bizde sizler için bugün Shiba’nın geleceği hakkında birçok bilgiyi toplayarak bir rehber hazırlamak istedik. Rehberimizde Shiba’nın 2025 yılına kadar ki muhtemel fiyat hareketlerine dair bazı yorumlarda bulunduk.

Her ne kadar etkinlikleri ve topluluğu inceleyerek yorumlar yapmış olsak da önemli olan kendi araştırmanızı yapmanızdır. Hangi kripto projesi olursa olsun önce kendi araştırmanızı yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article