Shiba Coin İçin Korkutan Senaryo! Kritik Detaylara Dikkat!

2 years ago 115

En büyük kripto para birimi 32.500 doların da altına yazı hazırlandığı sırada düştü. Altcoinler son düşüşten önemli ölçüde etkilendi. Yatırımcılarının yüksek kazanç beklentisiyle tutmaya devam ettiği Shiba Coin ise daha büyük kayıpların arifesinde gibi görünüyor. Peki uzmanların son değerlendirmeleri neye işaret ediyor?

Shiba Coin

Shiba Inu geliştiricisi, yaklaşmakta olan bir NFT oyun projesiyle parlak bir gelecek vadediyor ancak SHIB’in düşüşü durmuyor. Shiba Inu (SHIB) fiyatı, kripto para piyasalarındaki genel düşüşün ardından 9 Mayıs’ta %10’un üzerinde bir düşüşle 0,0000164 dolara geriledi. Bu yıl SHIB yatırımcılarının yüzü gülmedi ve daha kötü günler onları bekliyor olabilir.

Geçtiğimiz hafta Gucci, ABD merkezli beş mağazasında ödeme kabul edeceği token listesinde Shiba Inu’yu da ekledi. Bununla birlikte, SHIB fiyatı makro ve teknik baskılar altında düşmeye devam ettiği için boğalar büyük benimseme haberlerini görmezden geldi.

Shiba Coin Uzman Yorumları

Shiba Inu’nun daha fazla yıllık kayıplarla karşı karşıya kalma olasılığı, 0,00001197 dolar civarındaki “simetrik üçgen” sebebiyle daha da artıyor. 6 Mayıs fiyatının yaklaşık %30 altında bulunan seviye, yapının üst ve alt trend çizgisi arasındaki maksimum mesafeyi kırılma noktasına ekleyerek simetrik üçgenlerin kar hedeflerini ölçen teknik bir kuraldan kaynaklanmaktadır.

Shiba Coin 2021’den bu yana yatırımcılar için üç kez bir yatırım bölgesi görevi gören 0,00001667 dolar civarındaki kırmızı çizginin altına düştü. Daha önce, Shiba Inu, Ocak 2022’de 0.0000167 dolar seviyesini destek olarak test ettikten iki hafta sonra %100’ün üzerinde ralli yapmıştı. Seviye, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, azalan paralel kanalın alt trend çizgisiyle de çakışıyor. Bu birleşmenin bir sonucu olarak SHIB, Mayıs-Haziran dönemi için geçici yukarı yönlü hedef olarak 0,00002 dolar görünüyor.

Bununla birlikte, başta FED olmak üzere makroekonomik katalizörler, SHIB de dahil olmak üzere kripto piyasası için aşağı yönlü riskler oluşturmaya devam ediyor. Bu nedenle, fiyat artışlarının satışla karşılanması muhtemeldir.

Shiba Inu’nun geliştiricisi Shytoshi Kusama, Avustralya merkezli bir video oyun firması olan Playside’ın, aynı adı taşıyan yaklaşmakta olan metaverse oyununda Shiba Inu temalı NFT’ler kullanacağını açıkladı. Açıklamalar, bir Ethereum balinasının 74 milyar SHIB (basım sırasında 1,23 milyon dolar değerinde) satın almasından sonra geldi.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article