Shiba Coin Müjdeyi Verdi! İşte Yeni Projenin Detayları!

2 years ago 92

Shiba Inu (SHIB) hali hazırda piyasa değerine göre en büyük ikinci meme tokendir. Son müjde yatırımcıları sevindirdi. Sadece bir meme tokenden daha fazlası olmak için mücadele eden SHIB ekibi metaverse, DEX dahil birçok alanda projeler üretti. Bunların çalışmaları devam ederken yeni müjde geldi.

SHIB Wikipedia

Shiba Inu (SHIB) Ekibi, FUD'larla ve yanlış bilgilerle mücadele etmek için SHIB Wikipedia üzerinde çalışıyor. Shiba Inu'nun (SHIB) arkasındaki ekibin, projeyle ilgili dolandırıcılıkları ve hatalı bilgileri ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için “SHIB Wikipedia” oluşturmaya çalıştığı bildiriliyor. Ayrıca ekip, Shibarium Documentation ve Woofpaper v3 üzerinde de ilerleme kaydediyor. Shiba Inu ekibi, doğru bilginin tek bir merkezde kullanıcılara sunulması için mücadelesine devam ediyor.

SHIB Wikipedia projesinin ana amacı Shiba Inu Ekosisteminin itibarına zarar veren suçlamaların, iddiaların ve dolandırıcılıkların önüne geçmektir. Shib Trophias isimlik SHIB Resmi Savunma Ekibi Alfa üyesi bu çalışmayı resmi olarak doğruladı. Ayrıca, Shibarium Documentation ve Woofpaper v3'ün de gelecek wiki bölümünün bir parçası olacağını açıkladı.

Shiba Coin Son Durum

Yazı hazırlandığı sırada SHIB 0,00001181 dolardan alıcı buluyor. Piyasa değeri bir süredir düşen SHIB son 1 ayda 0,00001307 ile 0,000009681 dolar arasında hareket etti. 2022 yılının yıkıcı etkisi ona diğer meme tokenlerdeki kadar zarar vermemiş olsa da halen ATH seviyesinin %86 altında yer alıyor. Son 24 saatte 488 milyon dolara kadar düşen işlem hacmi %33 gerilemeyi temsil ediyor. Bir süredir SHIB hacim bakımından geriliyor. Bu durum piyasanın henüz tam bir geri dönüş sinyali vermemesiyle de bağlantılıdır. Geçtiğimiz yıl yaşanan 2 büyük piyasa toparlanmasında SHIB ciddi kazanımlar elde etmişti.

SHIB için olumlu olan diğer bir gelişme ise token yakım oranını 24 saatte %414 artmış olmasıdır. Sadece 1 gün içinde 225.199.416 adet SHIB yakıldı. Bu rakam az gibi görünse de tokenin istikrarlı bir yakım politikası var. Bugüne kadar toplam arzdan 410.375.148.136.020’lik bir kısmı yakıldı. Bunun önemli kısmını ise Vitalik Buterin’e gönderilen tokenler oluşturuyor.

Read Entire Article