Shiba Coin ve 2 Metaverse Altcoin! Balinalar Alıma Başladı!

2 years ago 121

Kripto para piyasalarının en güçlü oyuncuları olan balinalar, yüksek hacimli işlemleriyle altcoinlerin geleceğini belirleyebiliyor. Ethereum balinalarının son günlerde hareketliliği arttı. Dogecoin rakibi Shiba Coin ve 2 metaverse altcoine odaklanan balinalar fiyatın hızla yükseleceğini mi düşünüyor? İşte detaylar.

Altcoin Balinaları ApeCoin Alıyor

WhaleStats’ın en son verileri, borsa dışı en zengin 100 Ethereum adresinin yatırım davranışını ortaya koyuyor. Dijital varlık balina izleme web sitesi, son 24 saat içinde, zengin kripto para yatırımcıları arasındaki işlem hacminin The Sandbox (SAND)’ı beşinci sıraya çektiğini gösteriyor.

Ethereum’un kendisine ve birkaç stablecoine ek olarak, mega balinalar Yuga Labs’ın ApeCoin’ine yoğun ilgi gösteriyor. Popüler Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun sosyal kripto para birimi APE, yeni metaverse projesi Otherside’ın ilk duyurusunu takiben geçtiğimiz günlerde ciddi fiyatlamalar yaptı.

Metaverse Altcoinler

SAND ve ApeCoin haricinde balinaların yoğun ilgi gösterdiği diğer metaverse altcoin Decentraland (MANA)’dır. WhaleStats ayrıca birkaç önemli işlemi de sosyal medya üzerinden duyurdu. Balinaların kısa süre içinde yaptığı alım/satımlar ilgili altcoinin kısa vadeli fiyat beklentileriyle ilgili bize bazı fikirler verebilir.

  • BlueWhale0073 adlı beşinci en büyük ETH balina cüzdanı, 5.454.792 dolar karşılığında 219.332.229.787 SHIB tokeni satın aldı.
  • Altıncı sıradaki ETH balinası BlueWhale0097, 4.410.000 dolara 250.000 APE satın aldı.
  • sırada yer alan balina cüzdanı Bombur, 1.178.967 dolara 51.799.991.288 SHIB aldı.

WhaleStats ayrıca, en zengin 5.000 ETH balinasının ne tuttuğuna dair bir tablo da paylaştı. Buna göre listenin başında Shiba Coin geliyor.

FTX, BEST, MATIC, OKB, LINK, MANA ve CHSB listenin devamında yer alıyor. WhaleStats verilerine göre ApeCoin son zamanlarda balinalar tarafından en fazla alınıp satılan token oldu. Peki en büyük Ethereum balinalarının ne kadar kripto parası var?

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article