Shiba Coin Yorum! Ne Kadar SHIB Token Yakıldı?

2 years ago 90

Geçtiğimiz yıl popülerlik kazanan SHIB yüksek arzını yakarak azaltıyor. Dogecoin’i bile kısa süreliğine ardında bırakan Shiba Inu başarılı olacak mı? Bundan kesin bir şekilde emin olamayız ancak yakım miktarında ciddi iyileşme dikkat çekiyor. Peki ya fiyat? Kripto para piyasaları tarihi günlerini yaşıyor fakat dip mutluluğu için henüz erken olabilir. İşte detaylar.

Ne Kadar SHIB Token Yakıldı?

Shiba Inu Topluluğu, popüler meme token için düşen fiyatları yakım fırsatı olarak görüyor. Shiba Inu'nun “Yakma Oranı” geçtiğimiz gün içinde %332 arttı. Topluluk, son 24 saat içinde 324,21 Milyon SHIB tokeni dolaşımdan kaldırdı. SHIBArmy, popüler köpek temalı kripto para birimini günde milyonlarca kez yakmaya devam ederek Shiba Inu'nun dolaşımdaki arzını daha fazla düşürmek istiyor.

Pazartesi günü, küresel kripto pazarındaki yaygın satış ivme kazandı. Shiba Inu, son 24 saat içinde 0,00000743 dolarlık yeni bir dip seviyeye ulaştı. Bu durum daha az maliyetle daha fazla token yakma fırsatını topluluğa verdi.

Shiba Coin Yorum

Shibaburn’un son raporuna göre, Dogecoin rakibinin yanma oranı, Shiba Inu destekçilerinin on beş ayrı işlemle toplam 324.211.278 (324,21 milyon) tokeni yok etmesiyle geçen gün içinde %332 arttı. Peki ya Ethereum balinaları ne yapıyor? Onlar da bu düşüşü fırsat biliyor. Son rapora göre, “BlueWhale0073” adlı kilit Ethereum yatırımcısı, önemli bir işlemde 3 milyon dolar değerinde toplam 356,07 milyar SHIB tokeni topladı.

Bunun yanı sıra, Shiba Inu, Haziran ayının başından bu yana toplam 5553 yatırımcı kazandı. Etherscan’a göre, toplam SHIB sahiplerinin sayısı şu anda 1,178 milyondur. Mayıs ayının sonunda, sayı 1,172 milyon civarındaydı. Oyundaki tüm olumlu gelişmelere rağmen, Shiba Inu 0,0000095 dolar seviyesinde bulunan kritik destek bölgesini koruyamadı. Fiyatının başına bir sıfır aldı ve geçtiğimiz yıl balinaları alım yaptığı seviyelere kadar geriledi. Kripto paralardaki genel düşüşe rağmen SHIB bu bölgeyi koruyabilirse hızlı geri dönüşüyle kripto para yatırımcılarını yeniden kendisine çekerek eski hacim rekoru kırdığı günlere dönebilir.

Peki bugünlerde SHIB alınır mı? Yarın akşam yapılacak olan FED açıklaması piyasaların yönünü belirleyecek. Genel kanaat artık ciddi anlamda eriyen piyasaların küçük de olsa bir toparlanma yaşaması yönünde. Ancak piyasalar her zaman genel kanaat yönünde hareket etmiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article