Shiba Coin Yükselişinin 6 Sebebi! Ralli Devam Edecek Mi?

1 year ago 70

En büyük ikinci meme token olan SHIB dün etkileyici bir toparlanma yaşadı. Yatırımcıların yüzü gülüyor. Peki bu çift haneli yükselişin sebepler nelerdi? SHIB yatırımcıları sonraki günlerde nasıl bir performans beklemeli? Türk yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği SHIB ve onun rallisini tetikleyen 6 önemli gelişmeyi ele alıyoruz.

Shiba Coin Yorum

SHIB yazı hazırlandığı sırada 0,00001326 dolardan alıcı buluyor. Son 24 saatte Binance borsasında 0,000015 dolar gören popüler meme token 2,3 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı. İşlem hacmi %170 oranında artarken fiyat çift haneli kazanımının önemli kısmını tutuyor. 7,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle SHIB en büyük 13’üncü kripto para konumundadır.

SHIB, DOGE'u aya kadar takip edebilir mi? Santiment tarafından sağlanan yeni verilere göre, meme token geçmişte birçok kez DOGE rallilerini takip etti. Artan işlem hacimlerinden yükselen fiyata kadar SHIB en büyük meme tokeni takip ediyor ve yükselişin ilk sebebi budur.

Shiba Coin Tahmin

Geçtiğimiz hafta birçok kez Twitter hakkındaki son dakika gelişmelerini duyurduk. Anlaşmanın kesinlik kazandığına dair yapılan paylaşımlar aslında SHIB ve DOGE rallisinin de ayak sesleriydi. Ve beklenen oldu. Elon Musk aylardır süren Twitter anlaşmasını bitirdi ve şirketin yeni sahibi oldu. Şirketi satın alacağı kesinleştiğinde DOGE ve SHIB fiyatı mevcut seviyelerinin çok altında bulunuyordu. Adeta göz göre göre ralli başladı ve devam ediyor.

Shiba Inu'nun potansiyel büyümesinin bir başka göstergesi de ağdaki günlük aktif adres sayısının artması olabilir. Shiba Inu ayrıca geçtiğimiz hafta boyunca hızda bir artışa tanık oldu. Hızdaki artış, adreslerin SHIBA'yı bir adresten diğerine taşıma sıklığının arttığı anlamına gelir. İkinci neden de budur.

Buna ek olarak, ağ büyümesi ilk kez bir SHIBA transfer eden yeni adreslerin sayısında da bir artışa tanık oldu. Bu da yeni adreslerde Shiba Inu'ya olan ilginin arttığını göstermektedir. Üçüncü neden olarak bunu sayabiliriz.

WhaleStats'a göre, Shiba Inu 28 Ekim'de ilk 2000 ETH balinası tarafından en çok işlem gören tokenlardan biriydi. Ayrıca, yazı hazırlandığı sırada en büyük 5000 Ethereum balinası 94 milyon dolar değerinde SHIB tutuyordu. Devam eden balina ilgisi ise dördüncü neden olarak gösterilebilir.

Yükselişin beşinci gerekçesi ise Shiba Inu'nun Metaverse projesini sürekli geliştirerek ekosistemini daha da geliştirmeye yönelik sürekli çabalarıdır. Popüler meme token sürekli yeni anlaşma ve projelerle ekosistemini oldukça iyi biçimde kullanıyor.

Altıncı ve son gerekçe olarak Shib Burn projesinde yakıma olan ilgi gösterilebilir. Ancak sabah duyurduğumuz gibi önümüzdeki hafta kripto paraları ilgilendiren 12 önemli gelişme bulunuyor. Bunlar SHIB fiyatını olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir.

Read Entire Article