Shiba İçin Dönüm Noktası! Coin Yakımları Hızlanıyor!

2 years ago 88

WhaleStats'ın ilk 100 Shiba Inu sahibine ilişkin analizi, bu adres kategorisi için 24 saatlik işlem hacminin %639 arttığını bildiriyor. Ayrıca, IntoTheBlock verilerine göre, Shiba Inu balinalarının yaptığı büyük işlemlerin sayısı %61 arttığı için, kripto para son 24 saatte yatırımcılarına diken üstünde hissettiriyordu. Alış veya satış yapan kurumsal katılımcılar veya balinalar arasındaki artan aktivite, büyük işlemlerdeki ani artışlarla sık sık gösterilir.

Hacim Artıyor

Ek olarak, milyonlarca Shiba Inu ile uğraşan kripto balinaları olarak bu büyük Shiba Inu sahiplerinin analizinde aktif adreslerde %57,41 artış görüldü ve büyük işlem hacmini artırdı. Son 24 saatte ortalama SHIB bakiyesi ve değeri sırasıyla %18,53 ve %3,06 arttı. Bu, Shiba Inu'nun Temmuz ayının başından beri bir destek seviyesi olarak hareket eden 0,00001'lik temel psikolojik seviyeye geri dönmesiyle desteklendi.

CoinMarketCap'e göre Shiba Inu, bu haberin hazırlandığı sırada 0,00001044 dolardan işlem görüyordu. Son 24 saatte %7,48 ve geçen hafta da %12,84 düştü. Bitcoin ve altcoinlerin çoğu, yaklaşan bir Federal Rezerv faiz oranı artışına ve kripto para birimi endüstrisinin artan düzenleyici incelemesine yol açan yatırımcı endişesiyle sallanan başka bir depremle karşı karşıya kaldı.

WhaleStats ayrıca SHIB'nin son 24 saatteki en büyük 500 ETH balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10 arasında olduğunu bildirdi. Shiba Inu, en iyi ETH balinaları arasındaki en büyük token konumunu korurken, en iyi 1000 ETH balinası şu anda 641.196.371 $ değerinde SHIB tutuyor.

Visa Hamlesi

Ödeme yaparken SHIB'yi yakan yakında çıkacak bir SHIB Burn Visa kartı, kendisini kripto para birimi dünyasında ilk özel yanma girişimi olarak faturalandıran Shib Burn Tracker tarafından tanıtıldı.

Shiba Inu'nun yakım izleme Twitter hesabı @shibburn, duyuruyu "Ödeme yap, SHIB yak" mesajıyla bir video teaser'ında yayınladı. Öte yandan ABD'li matbaa şirketi Printful, artık BitPay aracılığıyla Shiba Inu ve diğer kripto para birimi ödemelerini kabul ediyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article