Shiba Inu’da Beklenen Haber Geldi: Meme Coin İmajı Mazide Kalacak!

2 years ago 137

Çarpıcı projeleri, ortaklıkları ve devasa yakımları ile gündemden düşmeyen Shiba Inu (SHIB) küresel ölçekte benimsenmeye devam ediyor.

SHIB ile Maaş Ödemeleri Başladı

NOWPayments, İşletmelerin çalışanlarının maaşlarını Shiba Inu (SHIB) ile almalarını sağlayacak sistemi başlattığını duyurdu. Bu kritik gelişme, Shiba Inu'nun kullanımını daha da genişletecek ve SHIB'in artık bir memecoin olmadığını kanıtlayacak. NOWPayments, işletmelerin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Cardano dahil olmak üzere 50'den fazla kripto parayı doğrudan alıcının cüzdanına gönderme seçeneği ile kabul etmesini sağlıyan önemli bir şirket konumunda. Uzmanlara göre, NOWPayments'ın işletmelerin çalışanlarına maaşlarını SHIB ile ödemelerini sağlayacak yeni bir sistem başlatması meme coin için önemli bir dönüm noktası.

SHIB'in küresel çapta benimsenmesinin artması, hem fiyatını hem de popülaritesini etkileyecek bir unsur. NOWPayments, bu sistemi benimseyen işletmelerin basit bir ödeme süreci, hızlı işlemler, gizlilik, şeffaflık ve üst düzey güvenlik gibi önemli avantajlardan yararlanacağını kaydetti. Bu işletmeler, müşterini tanı (KYC) uygulamasına bağlı kalmak zorunda olmayacak. Bu yöntem, genellikle ödeme işlemlerinde gecikmelere neden olan geleneksel ödeme yöntemleriyle ilişkilidir. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SHIB, bu sorunu hızlı bir ödeme yöntemi sunarak çözüyor. Esasen, SHIB ile maaşları yatırmak için yalnızca bir SHIB adresine ihtiyacınız olacak. Bu adresler birkaç saniye içinde oluşturulabilir. Adresinizi ve gerekli SHIB tutarını cüzdanınıza koyduktan sonra çalışanınıza ödeme yapabilirsiniz

Küresel Benimsenme İçin Önemli Adım

Bu önemli hizmet, NOWPayments tarafından basitleştirildi ve işletmenin yeni sistemi benimsemesini kolaylaştırdı. Shiba Inu ile çalışanlara ödeme yapmayı düşünen herhangi bir işletme, önce bir NOWPayments hesabı oluşturmalı. İşletme sahibinin bir API anahtarı oluşturması ve toplu ödeme talepleri için NOWPayments formunu doldurması gerekecek. Hesap yöneticisinin, NOWPayments'ın resmi e-posta  adresine bir istek göndererek toplu ödeme hizmetini etkinleştirmesi gerekir. Hizmet aktif hale geldiğinde, İşletme sahibi hesaba SHIB yatırmalı ve bakiye bölümünden "Toplu Ödeme Oluştur" seçeneğine tıklamalıdır.

Ek olarak, işletmenin, her çalışanın almasını istediği miktarı ve çalışanın cüzdan adresini içeren .csv dosyasını yüklemesi gerekecek. Bu çarpıcı gelişme, Shiba Inu'nun daha fazla insana ulaşması anlamına geliyor.

Read Entire Article