Shiba Inu’da Kritik Metrik Alarm Veriyor: 15 Ayın Dibinde!

2 years ago 90

Kripto para piyasası en zor günlerinden birine tanıklık ederken, Shiba Inu'da (SHIB) önemli metriklerde ivme kaybetmeye başladı.

SHIB'de İşlem Sayısı, Düşüyor!

 Kripto para piyasası, yaşadığı sert düzeltmeler sonrası toparlanmaya çalışırken, Shiba Inu (SHIB), işlem sayısında düşüş kaydetti. Bu durum, SHIB'in popülaritesinin azalmaya başladığını gösteriyor. 4 Temmuz'da blockchain analitik web sitesi bloxy.info tarafından yayımlanan verilere göre, Haziran ayında, SHIB işlemlerinin toplam sayısı 157.889'a geriledi. Bu,  son 15 ayın en düşük değeri. İşlemlerdeki düşüş, meme tokeninin son aylarda kaydettiği sabit düşüş eğilimi ile aynı hizada. Mayıs ayında SHIB işlemlerinin sayısı 209.702 olarak gerçekleşti, bu da Haziran ayında SHIB'in %24,7 daha az işlem gördüğü anlamına geliyor.

Ayrıca, Ocak ile Haziran arasında işlemler %44'ün üzerinde düşüş gösterdi. Son 15 ayda en yüksek işlem tutarı 1,38 milyonun aşıldığı Ekim 2021'de kaydedildi. İşlemlerdeki bu zirve, Bitcoin'in (BTC) Kasım 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan  69.000 dolara ulaştığı dönemde kaydedildi. O zamandan beri, işlem sayıları düşmeye devam etti. Makroekonomik şarların neden olduğu durgunluk nedeniyle, kripto para piyasası son dönemde büyük darbe aldı. Bitcoin (BTC), 20.000 doların üzerinde tutunmaya çalışırken, altcoin'ler de zirvelerinden önemli oranda değer kaybetti. Bu süreçte SHIB, ortaklıklarına ve projelerine yenilerini eklerken yakım oranlarını da artırıyor. Ancak, bunlar şimdiye kadar fiyat üzerinde etkili olmadı.

SHIB Yatırımcı Sayısı, Yine Artıyor

Kripto para piyasası durgun bir fiyat hareketi izlerken, Shiba Inu toparlanma belirtileri gösteriyor. Mayıs ayında Santiment, meme coin'in bir ay boyunca 30.000'den fazla yatırımcıyı çektiğini ve 3 Temmuz itibariyle yatırımcıların sayısının 1.192.584 yükseldiğini belirtti. Shiba Inu'nun yatırımcı sayısı, Haziran ayında 1.174.956'ya düşmüştü. CoinMarketCap verilerine göre, SHIB, son 24 saatte %3,10 artış kaydetmeyi başararak ancak önceki yedi gün boyunca %7,25 düşüş kaydederek 0,0000102 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu'nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, 3 Temmuz'da önemli bir tweet attı. Yönetici,  ''Yarın Shibarmy diyeceğim çok şey olacak.” ifadesini kullanarak yeni müjdelere işaret etti.

Sonuç olarak, yeni SHIB girişimleri ve projeleri için hala büyük umutlar var. Kusama tarafından yapılan herhangi bir olumlu açıklamanın fiyat üzerinde bir etkisi olabilir. Uzmanlara göre, SHIB'in tekrar ivme kazanması için makroekonomik şartların değişmesi gerekiyor.

Read Entire Article