Shiba Inu’de (SHIB) Üç Yol Var! Meme Token’da Olası Senaryolar Neler?

1 year ago 92

Shiba Inu (SHIB) kısa süre önce kendisini 0,00001 dolarlık sağlam bir destek seviyesinde yatay hareketlerde buldu ve yatırımcıları meme coin’in bir sonraki potansiyel hamleleri hakkında spekülasyon oluşmaya itti.

SHIB'de Üç Senaryo!

200 EMA'nın 50 EMA'nın üzerinde ve SHIB'in fiyatının 50 EMA'nın altında olmasıyla piyasa katılımcıları önümüzdeki günlerde gelişmeleri yakından izliyor. SHIB için olası bir sonuç olarak destek seviyesinden bir toparlanma ve yükseliş trendinin yeniden başlaması olarak görülüyor. SHIB'in fiyatı geçmişte birçok kez bu seviyeden sıçradığı için 0,00001 dolardaki desteğin güçlü bir taban olduğu belirtildi.

Mevcut konum itibariyle kripto para biriminin 40 seviyelerinde bulanan göreceli güç endeksi (RSI) yükselmeye başlarsa ve buna işlem hacmi de eşlik ederse, oluşan durum alım ilgisinin arttığını ve son düşüş trendinin potansiyel olarak tersine döndüğünü gösterebilir. Belirtilen durumda, yatırımcılar daha fazla kazanç beklentisiyle uzun pozisyonlara girme fırsatı arayabilirler.

SHIB Düşüş Senaryosu!

Bununla birlikte uzmanlara göre SHIB için başka bir olasılık ise fiyatın 0.00001 dolardaki destek seviyesi civarında dar bir aralıkta işlem görmeye devam ettiği bir konsolidasyon dönemidir. Bu senaryo RSI’nın 40 civarında sabit kalması ve işlem hacmi nispeten düşük kalması durumunda, güçlü alım veya satım baskısının olmadığını gösterirse ortaya çıkabilir. Olası senaryoda yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce kripto paranın gelecekteki yönüne dair daha net bir sinyal arayarak kenarda beklemeyi seçebilirler. Konsolidasyon aşamalarının, yukarı veya aşağı yönde kesin bir kırılma meydana gelmeden önce uzun süreler sürebileceği öne sürüldü.

Kripto para birimi adına üçüncü ve son senaryo ise 0.00001 dolar destek seviyesinin dökümünü içeriyor. Ayrıca SHIB'nin fiyatında daha fazla düşüşe yol açıyor. Bu durum alım satım hacmi satış tarafında artarsa ​​ve RSI düşmeye devam ederek düşüş momentumunun sinyalini verirse gerçekleşebilir.

Read Entire Article