Shiba Inu İçin Bu Süreç Çok Önemli! Her Şey Belli Olabilir!

2 years ago 136

Gokhshtein Media’nın kurucusu ve eski ABD kongre adayı David Gokhshtein, Shiba Inu’nun harika bir model olduğuna inanıyor. Ancak popüler isme göre  önümüzdeki 12 ay Shiba Inu “anahtar” niteliğinde bir dönem olabilir.

Shiba Inu İçin 12 Ay Önemli

Shiba ve Dogecoin gibi meme token’larla ilgili piyasa hala bir fikir birliğine varmış değil. Bazı kesimler şaka coin’lerin eninde sonunda yok olacağını ifade ederken bazıları ise artık meme token’ların önemli bir yer edindiklerini dile getiriyor.

David Gokhshtein da aslında ikinci kesim arasında yer alıyor gibi görünüyor. Popüler isim yaptığı son açıklamalarda Shiba’nın harika bir modelinin olduğunu ancak önümüzdeki 12 ayın Shiba için çok önemli olduğunu ifade etti.

Shiba Inu’nun son zamanlarda oldukça önemli gelişmeleri bulunuyor. Bu gelişmeler arasında kullanıcı ile yakın zamanda buluşan SHIB: The Metaverse projesi ve bir stablecoin olacak olan SHI sayılabilir. Ayrıca metaverse projesi de bir layer2 olan Shibarium üzerinde inşa edilecek.

Bunlara ek olarak işletmeler için blok zinciri çözümleri sağlayıcısı Unification Foundation, Shibarium’un halka açık bir test ağının önümüzdeki birkaç ay içinde genel beta ile başlayabileceğini duyurdu.

Shiba Gelişmeleri

Mart ayının sonunda, Shiba Inu, toplam 100.595 arsadan oluşan metaverse temalı “SHIB: The Metaverse”i tanıttı. Mevcut tanıtım aşamasında 36.431 parselin kilidinin açılması planlanıyor. Paylaşılan istatistiklere göre, şu ana kadar satın alınan 18.700 arsa ile mevcut arazi sahiplerinin sayısı 5.100’ün üzerinde.

Öte yandan Nisan ayı sonlarında Shiba Inu ekibi, merkezi olmayan finans projesi Ryoshi’s Vision (RYOSHI) ile işbirliği içinde yakım portalını başlattı. Şu anda portalın faaliyete geçmesinden bu yana 25 milyardan fazla SHIB yakıldı.

Dolayısıyla bu gelişmeleri takip eden ve yeni gelişmelere gebe olan 12 ayın oldukça önemli olduğu ve deyim yerindeyse kripto para birimi için bir dönüm noktası olabileceği düşünülüyor.

Read Entire Article