Shiba Inu, Metaverse Evrenine Dair Önemli Bir Gelişmeyi Duyurdu! Fiyat Fırladı

2 years ago 114
Popüler Şaka Para Birimi Shiba Inu, Metaverse Evrenine Dair Önemli Bir Gelişmeyi Duyurdu!

Popüler şaka para birimi Shiba Inu, yeni oluşturacağı Metaverse evreni için önemli bir duyuru yaptı. Öyle ki Shiba Inu (SHIB) tarafından yapılan açıklamada, metaverse evrenindeki arazi ihalelerini başlatıldığı duyuruldu.

Shiba Inu’nun Metaverse Evreninde Arazi Satışları Başladı

Popüler şaka para birimi projesi Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı, bugün yaptığı paylaşımla birlikte metaverse sanal dünyasında arazi satın almanın ilk aşamasının bugün itibarıyla başladığını bildirdi.

Shiba Inu bu gelişmeyi Twitter’dan şu şekilde duyurdu;

ShibArmy , bekleyiş nihayet sona erdi. İlk erken erişimli ihale etkinliğinin şimdi shib.io ‘de CANLI olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Önemli: Bu erken erişim etkinliğine katılabilmeniz için $LEASH veya SHIBOSHI’nin kilitli olması ve kilitleme sistemini kullanmanız gerekmektedir.

SHIB’deki arazi satışının ilk aşaması olan teklif olayına atıfta bulunan Metaverse arsa satışı başlatıldı. İhale, etkinliğinin başlangıcından itibaren üç gün sürmesi bekleniyor. Üç günlük etkinlik öncesinde, katılımcıların LEASH veya Shiboshi NFT‘lerini kilitlemeleri beklenirken, tüm teklifler Ethereum kullanılarak yapılacak.

Öyle ki kullanıcılar bugünden itibaren Shiba Inu Metaverse’de beğenilerine ve mülklerine ait arazileri görüntüleyebilir, teklif verebilir ve satın alabilir.

Şu anda, yaklaşık 35.000 parça arazinin satışa sunulduğu biliniyor. Öte yandan Shiba Inu geliştiricileri etkinlik sonunda tüm arsaların satılması bekleniyor. Yatırımcılar, ‘internetin geleceğinde Metaverse adı verilen bir arsaya sahip olma ümidiyle ihale sürecini sabırsızlıkla bekliyorlar.

Üstelik 3 günlük ‘arazi teklifi etkinliği‘nden sonra, kalan araziler Metaverse’deki herkesin arazileri görmesi, teklif vermesi ve satın alması için açık olacakken önümüzdeki günlerde toplamda yaklaşık 66.000 arsa ele satışa sunulacak.

Balinalar Shiba Inu’yu Metaverse Duyurusundan Saat Önce Satın Aldı

Metaverse duyurusunun yayınlanmasından sadece birkaç saat önce, ‘BlueWhale0073’ adlı bir Ethereum balinası 775 milyar SHIB token’ı satın aldı.

Ayrıca Robinhood, Shiba Inu’yu listelediğini duyurmadan sadece bir gün önce, balinalar 7,5 milyon dolar değerinde 392 milyar token satın aldı. Dolayısıyla popüler şaka para birimi SHIB şimdi endekslerde yükseliyor ve aşırı yükseliş duyguları sergiliyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Shiba Inu (SHIB), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %18.69’luk bir artışla 0.00002698 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article