Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Son Durum! İşte Meme Token’ın Fiyat Analizi!

1 year ago 62

6,5 milyar dolara yakın piyasa değeriyle dünyanın en büyük ikinci köpek temalı meme token’ı olan Shiba Inu (SHIB), 0,000011 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gün içerisinde yatay seviyelerde işlem göre kripto para birimini önümüzdeki günlerde neler bekliyor?

SHIB'de DOGE Etkisi!

Cuma günü kripto para piyasalarında ticaret, Avrupa ve Amerika'daki çoğu geleneksel finans piyasasının kutsal Cuma nedeniyle kapalı olmasından ötürü ciddi anlamda bir baskılanma yaşandı. Mart ayı için yeni yayınlanan ABD işgücü piyasası raporu, çoğunlukla beklentilerle uyumluydu ve bu nedenle kripto para pazarında anlamlı bir kırılmayı tetikleyemedi. Mevcut konum itibariyle Shiba Inu , Twitter'ın Dogecoin logosunu platformdaki ana logo olarak kaldırmasıyla tetiklenen rakip memecoin Dogecoin'deki satış baskısına rağmen ayakta duruyor.

Bunun nedeni olarak ise Shiba Inu’nun, Dogecoin’in sosyal medya devi Twitter'ın logosunda kullanılması nedeniyle yakaladığı yükseliş furyasından etkilenmediği gösteriliyor. SHIB / USD paritesi 0,00001170 dolar bölgesindeki önceki haftalık zirvelerine göre yaklaşık %6,5 oranında daha düşük. Ancak geçen ayın 0,000010 doların altındaki dip seviyelerine göre hala yaklaşık %13 oranında yukarıda işlem görüyor. Analistlere göre Shiba Inu'nun fiyat hareketi, son haftalarda tarihi standartlar tarafından bastırıldı ve 200 Günlük Hareketli Ortalama kararsız bir piyasa işareti olarak bir çekim kuvveti uyguluyor.

SHIB'de Fiyat Tahmini!

Bununla birlikte daha geniş kripto para piyasası yukarı yönlü eğilim gösterdiğinden Shiba Inu'nun yıl içindeki yükseliş trendi önümüzdeki aylarda pekala uzayabilir. Ayrıca popüler meme token Shiba Inu mevcut konum itibariyle 2023 yılı başından bu yana yaklaşık %35 oranında bir artış kaydetti. Analistlere göre kripto para biriminin yakın vadeli teknik görünümü belirtilen tezi destekler nitelikte hareket ediyor. Ayrıca meme token olan Shiba Inu, genellikle yükseliş kırılmalarının önünde oluşan bir yükselen üçgen yapısı oluşturduğu da öne sürüldü.

Read Entire Article