Shiba Inu (SHIB) Yorum! Shiba Token Analizi!

2 years ago 93

En büyük ikinci meme token olan Shiba Inu (SHIB) oldukça fazla Türk yatırımcıya sahip. Fiyatı ise yeniden hareketlendi. Bitcoin’in yeniden 20.000 doları hedeflemesiyle birlikte altcoinler canlanıyor. Öte yandan ABD piyasaları resmi tatil sebebiyle açılmadığı için yeşil piyasaların bugün devam etmesi umuluyor. Peki ya sonrası? İşte detaylar.

Shiba Inu (SHIB) Yorum

SHIB 0,00001195 dolar seviyesinden 0,00001006 dolardaki yüksek likidite aralığına çekildi. Fiyat hareketi EMA şeritlerinin altında dik bir düşüş yaşarken, ayılar yeniden canlanmaya başladı. Mevcut kurulum, Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında sıkı bir aşamayı yansıtıyordu. EMA dirençlerinden herhangi bir geri dönüş, düşüş yönlü bir volatil kırılmaya neden olabilir. Yazı hazırlandığı sırada SHIB 0,00001020 dolardan alıcı buluyordu.

Geçen ay boyunca SHIB 0,00001195 ile 0,0000077 dolar bölgesinde bir salınım aralığı buldu. EMA şeritleri güneye dönerken, kısa vadeli toparlanma beklentileri nispeten zayıf görünüyordu. Ayrıca, hacimler de azaldı. Yani altcoinin mevcut konumu halen oldukça kırılgan duruyor. POC ve EMA şeritlerinin yakınında seyreden fiyatı ile SHIB, sıkıştırma aşamasını kırmayı ve önümüzdeki zamanlarda yüksek volatiliteyi hedefleyecektir.

Shiba Token Analizi

Momentum satılara doğru kayarken, SHIBA Token 4 saatlik zaman diliminde düşüş flama benzeri bir yapı oluşturdu. Şeritlerin altına bir düşüş, satış direncini yeniden teyit edecek ve olası bir kırılma olasılığını artıracaktır. Bu durumda düşüşü değerlendiren yatırımcıların kar alma seviyeleri 0,0000094 dolar bölgesi olabilir. Bununla birlikte, %23,6 seviyesinin ötesinde bir canlanma, boğalara düşüş eğilimlerini geçersiz kılmak için çok ihtiyaç duyulan bir güç sağlayabilir. %38,2 seviyesi bu durumda satın alma çabalarını kısıtlayacaktır.

RSI yaklaşık bir haftadır yatay hareket ediyor. Orta hattın bağlarını kıramama, satıcıların düşüşler yaşamasına yardımcı olacak. İlginç bir şekilde, OBV'nin alt çukurları, son iki gün içinde fiyat hareketiyle yükselişe geçti. Bu nedenle, acil desteğinden kısa vadeli bir geri dönüş makul görünüyordu. Bununla birlikte, altcoinin yön eğilimi (ADX) önemli ölçüde zayıf görünüyor.

%23,6 seviyesine yakın çoklu dirençlerin ve POC'nin birleştiği göz önüne alındığında, ayılar kısa vadede avantaj sağlayabilir. Ayrıca SHIB, Bitcoin ile %28 oranında 30 günlük korelasyon paylaşıyor. Çarşamba günü açıklanacak FOMC tutanakları ve bu hafta konuşacak FED üyeleri fiyatı aşağıya çekebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article