Shiba Inu ve 2 Altcoin’e Binance’tan Büyük Müjde! İşte Detaylar!

2 years ago 93

Shiba Inu Topluluğu Token Yakımına Devam Ediyor! Son 24 Saatte 1 Milyar Token Yakıldı

 Kripto para karşıtlığının küresel çapta artış kaydetmesine rağmen, benimsenme oranları da hız kesmeden büyüyor.

SHIB, XRP ve AVAX, Binance Card'da!

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Binance Card ödeme sistemine Ripple ( XRP), Shiba Inu (SHIB) ve Avalanche'ı (AVAX) eklendiğini duyurdu. Listede, hali hazırda BTC, BUSD ve ETH'nin yanı sıra Binance tarafından aktif olarak desteklenen SANTOS, PORTO ve LAZIO futbol kulüplerinin fan tokenleri yer alıyor. Binance'ın yeni ödeme sisteminden yalnızca Avrupa Birliği (AB) bölgesinde ikamet edenler ve bu ülkelerde sığınma hakkı verilen Ukraynalı mülteciler faydalanabilecek. Binance, Avrupa Birliği bölgesinde faaliyet gösterebilmek için gerekli iznin alındığını açıkladı.

Avrupa Birliği dışındaki diğer ülkelerde Binance Card henüz ödeme yapmak için kabul edilmiyor. SHIB topluluğu yaptığı açıklamada bu gelişmeden oldukça mutlu olduklarını belirtti. Binance, toplamda altı kripto para birimine öncelik veriyor. Binance Card, özellikle spor kulüpleri ve taraftarlardan büyük ilgi görüyor. Yatırımcı ve topluluklarının işlevi göz önünde bulundurulduğunda, hem SHIB hem de XRP, doğrudan bir ödeme aracı olarak iyi bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. XRP, zaten uluslararası havale sistemlerinde giderek daha büyük bir rol oynuyor. SHIB ise giderek artan benimsenme ve kullanım durumlarıyla meme coin imajından kurtulmayı hedefliyor. AVAX ie da son zamanlarda ortaklıklar ve güncellemeler ile yatırımcıdan ilgi görüyor.

SHIB, Meme Coin İmajından Kurtuluyor

NOWPayments, geçtiğimiz günlerde İşletmelerin çalışanlarının maaşlarını Shiba Inu (SHIB) ile almalarını sağlayacak sistemi başlattığını duyurdu. Bu kritik gelişme, Shiba Inu’nun kullanımını daha da genişletecek ve SHIB’in artık bir memecoin olmadığını kanıtlayacak. NOWPayments, işletmelerin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Cardano dahil olmak üzere 50’den fazla kripto parayı doğrudan alıcının cüzdanına gönderme seçeneği ile kabul etmesini sağlıyan önemli bir şirket konumunda. Uzmanlara göre, NOWPayments’ın işletmelerin çalışanlarına maaşlarını SHIB ile ödemelerini sağlayacak yeni bir sistem başlatması meme coin için önemli bir dönüm noktası.

SHIB‘in küresel çapta benimsenmesinin artması, hem fiyatını hem de popülaritesini etkileyecek bir unsur. NOWPayments, bu sistemi benimseyen işletmelerin basit bir ödeme süreci, hızlı işlemler, gizlilik, şeffaflık ve üst düzey güvenlik gibi önemli avantajlardan yararlanacağını kaydetti.

Read Entire Article