Shiba Inu’yu Deviren Bu Altcoin Ethereum Balinaları Arasında En Büyük Pozisyona Sahip

2 years ago 123

Shiba Inu (SHIB) ile FTX Token (FTT) balinaların dolar bazında en büyük sermayesini koyduğu varlıklar olarak ön plana çıkıyor. SHIB ile FTT arasındaki rekabette varlıklar birbirlerini sürekli devirirlerken sıra FTX Token’a geçmiş gözüküyor. FTT, balinaların en çok işlem yaptığı kripto para unvanını aldı.

Ethereum Balinaları Yönünü FTT’ye Çevirdi

WhalteStats verilerine göre FTX token, en büyük 1000 Ethereum balinasının cüzdanlarında en büyük USD değerini oluşturan varlık olarak Shiba Inu’yu geride bıraktı. Bunun yanı sıra en büyük 1.000 Ethereum balinasının elinde tuttuğu FTX miktarı 1.329.833.190 doları ifade ediyor. Shiba’ya gelince ise ETH balinalarının sahip olduğu yüzde %13 ve fiat cinsinden rakam 1.161.874.064 dolar.

Öte yandan en popüler meme token’lardan biri olan SHIB, sahip sayısı ile rekor kırdı. WhaleStats, SHIB elinde tutan cüzdan sayısının 1.160.123 ile zirve yaptığını bildirdi. Son üç günde 156 milyon Shiba Inu yakıldı. SHIB topluluğu varlığı dolaşımdan çıkarmaya devam ediyor. Etherscan tarafından son üç gün içerisinde aktarılan verilere göre 156 milyon token kalıcı olarak kilitlendi.

FTT Token

FTX borsasının yerel kripto para birimi olan FTX Token, ağın gücünü ve FTT talebini artırmak ve dolaşımdaki arzı azaltmak amacıyla tasarlanmış FTX ekosisteminin kritik öneme sahip varlığıdır. Genç kripto milyarder Sam Bankman Fried tarafından kurulan FTX borsası, kısa sürede yaptığı işlerle övgüyü kaptı. Geçtiğimiz dönemde FTX, blok zinciri ekosistemini desteklemek adına 2 milyar dolarlık bir girişim birimi kurdu. Bununla birlikte FTT, bu yazının kaleme alındığı sırada 37 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor.

Read Entire Article