Shiba Token Yükselir Mi? Shiba Inu (SHIB) Grafik!

2 years ago 89

En popüler ikinci meme token olan Shiba yeniden 4 sıfırlı günlerine döndü. Peki eski ihtişamlı günlerine dönebilecek mi? 2021 yılına damga vuran SHIB, erken dönem yatırımcılarının sermayelerini binlerce kat değerli hale getirdi. Çok sayıda yatırımcı 8-9 sıfıra sahip fiyatlardan alım yaparak ATH seviyesinde ciddi kazanç fırsatı buldu. Peki SHIB için kısa vadede beklentiler neler?

Shiba Inu (SHIB) Grafik

Bitcoin son birkaç gündür 20.200 ile 20.700 dolar bölgesindeki dirençleri aşarak 21.000 dolara ulaşmaya çalışıyordu. Bugün nihayet beklenen oldu. En büyük kripto para birimi 21.000 doları aşarak altcoin yatırımcılarına nefes aldırdı. Shiba Inu (SHIB) de bazı kazançlar kaydetti, ancak uzun vadeli eğilimi halen düşüşe işaret ediyor.

Shiba Inu son günlerde fazla bir ivmeye sahip değildi, ancak aşağıda güçlü bir destek bölgesi bulunuyor. Peki boğalar bu bölgeyi savunabilecek mi?

Shiba Token Yükselir Mi?

Mayıs ayından bu yana SHIBA’nın fiyat hareketine dayalı olarak azalan bir kanal (beyaz) bulunuyor. Fiyat bir dizi düşük zirve yaptı. Bununla birlikte, SHIB geçtiğimiz ay bu seviyeyi kaybetti. Bir yandan, yükseliş piyasası yapısında bir kırılma yaşadık. Diğer tarafta kesintisiz bir inen kanal vardı. Önümüzdeki bir iki hafta içinde, 0,0000094 dolar seviyesi boğaların savunması için önemli olacak. Bu bölge kanalın orta noktasının yanı sıra uzun vadeli bir destek seviyesinin bir birleşimini temsil ediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), birkaç hafta önce nötr 50 seviyesini kırdı ve yazı yazılırken 54'te kaldı. Bu, son günlerde bir yükseliş eğilimine, ancak nötr bir ivmeye işaret etti. Benzer şekilde, Hareketli Ortalama MACD de haziran ayında sıfır çizgisinin üzerine çıktı ancak geçen hafta sıfır çizgisine düştü. A/D göstergesi haziran ayında yukarı doğru bir artış gördü, ancak boğalar son iki hafta içinde bu konuda etkili olamadı.

Güçlü alım hacmi, yükseliş piyasası yapısının kırılmasına yol açarken, boğalar o zamandan beri nispeten sessiz kaldı. Momentum da yatay seyrediyor. Bu nedenle, Bitcoin önümüzdeki bir veya iki hafta içinde SHIB'nin yönünü dikte edebilir. SHIB eğer 0,0000095 dolar bölgesindeki desteği ziyaret ederse nispeten düşük riskli bir satın alma fırsatı sunacaktır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article