Shiba Ve Diğer Coinler İçin Haftalık Genel Bakış!

2 years ago 97

Hafta Genelinde Shiba,Terra, Ripple ve Dogecoin etrafında gerçekleşen olaylara genel bir bakışta bulunacağız. Shiba'nın performansı, Terra'nın SEC ile süren olayları, Ripplenet cephesinde gerçekleşen istifalar ve Dogecoin'in fiyat hareketi yazımızda olacak.

Shiba Inu’dan Haftalık Çift Haneli Sosyal Performans

LunarCrush'ın sosyal performans ölçütlerine göre, Shiba Inu en azından geçen hafta oldukça popüler bir proje olmaya devam etti. Yine de sağlanan verilere daha yakından bakarsak, SHIB ile ilgili  büyüme miktarında da %63.6'lık bir gelişim görebiliriz. Shiba Inu ile ilgili diğer LunarCrush ölçümleri, projeye baştan beri eşlik eden çelişkileri gösteriyor. Örneğin, proje çevresinde neredeyse eşit değerlerle, hem yükseliş (+%45,5) hem de düşüş (+53,4%) hissi hakim, ancak ayılar hala baskınlığı sürdürüyorlar. Shiba'nın fiyatı 11 Mayıs ayından bu yana 0.00001-0.000013 aralığından çıkamadı ve ne Shiba'nın ödeme yöntemi olarak kabul edildiğinin duyurulması ne de tokenlerin yakılması Shiba Inu'nun bu üzücü trendden kurtulmasına yardımcı oldu.

SEC, 60 Milyar Dolarlık Terra Vurgununu Araştırıyor

Bloomberg'in bildirdiğine göre, Terra vurgunu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından araştırılıyor. Düzenleyici, federal yatırımcı koruma kurallarını ihlal edip etmediğini öğrenmek için başarısız blok zincirinin geliştiricisi Terraform Labs'ı araştırıyor. Terraform Labs'ın karşılaştığı tek yasal sorun bu değil. Çarşamba günü, Terra'nın kurucu ortağı Do Kwon, Mirror Protokolü'ne yönelik devam eden başka bir soruşturma nedeniyle SEC'in mahkeme celplerini engellemeye yönelik temyiz başvurusunu kaybetti. Mahkeme, ajansın celplerinin geçerli olduğuna karar vererek Terraform Labs'ın düzenleyici ile işbirliği yapmasına neden oldu. Güney Koreli yetkililer de başarısız kripto para projesini hedef aldı. Yerel polis, adı açıklanmayan bir çalışana yönelik zimmete para geçirme iddialarını araştırıyor.

RippleNet’te İstifa Var

Asheesh Birla, RippleNet'teki genel müdürlük görevinden ayrılacağını duyurdu. CEO Brad Garlinghouse'a göre, RippleNet ve RippleX artık uzun süredir başka bir yönetici olan Monica Long tarafından yönetilecek. Birla, gelecekteki kariyerinin nasıl gelişeceğine henüz karar vermedi, ancak kesinlikle kripto alanında kalacak. Bu arada, eski genel müdür, eski ABD Hazinedarı Rosie Rios ve JPMorgan kıdemli Sandie O'Connor'a katılarak Ripple'ın Yönetim Kurulu üyesi olacak. Birla, 2013 yılında Ripple'a katıldı. Şirketin kurucu ekibinin bir üyesi olarak, blockchain destekli sınır ötesi ödeme çözümlerinin geliştirilmesinden sorumluydu.

Dogecoin Fiyatı Tekrar 2017 Seviyelerinde

Yakın tarihli bir tweet'te Gokhshtein Media CEO'su David Gokhshtein, Dogecoin'in 2017-2018 zirve seviyelerine doğru ilerliyor gibi göründüğünü belirtti. Mart 2017'nin başlarında, DOGE ilk şaşırtıcı fiyat artışını kaydetti. Ardından, 70 gün içinde, 21 Mayıs'ta kripto para 0,0021 ABD Dolarından 0,0042 ABD Dolarına %1,890'dan fazla artış gösterdi. Kısa bir süre sonra, Dogecoin tüm kripto para birimlerini etkileyen iki haftalık bir piyasa düzeltmesi nedeniyle %75 düştü. 2018'in ilk yedi gününde Dogecoin, önceki zirveye göre %380 artışla 0.02 doları aştı. Ancak daha sonra, sadece sekiz gün içinde varlığın fiyatı yaklaşık %70 düşerek 0,0047 dolara düştü. 2021'de Dogecoin, Elon Musk, Mark Cuban ve diğerlerinden güçlü bir destek aldı. Bununla birlikte, şu anda meme kripto para birimi Mayıs 2021'de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,74 dolardan %89,17 aşağıda bulunuyor.
Read Entire Article