Sıcak Gelişme: 8 Trilyon Dolarlık Şirketten Kripto Para ETF Adımı!

2 years ago 92

Daha önce birçok trilyon dolarlık şirketin kripto paralarla ilgilendiğini duyurmuştuk. Bu şirket yeni ve haftaya listeleme geliyor. Peki bahsi geçen kripto para ETF’in mahiyeti ne? Küresel kripto para yatırımcılarını ne kadar ilgilendiriyor? Heyecan uyandıran önemli gelişmenin detaylarını ele alıyoruz.

Kripto Para ETF

Charles Schwab Corporation'ın varlık yönetimi kolu olan Schwab Asset Management, bugün Schwab Crypto Thematic ETF'nin lansmanını duyurdu. Alım satımın ilk gününün 4 Ağustos 2022 olması bekleniyor. Schwab Asset Management Öz Sermaye Ürün Yönetimi ve İnovasyon Başkanı David Botset şunları söyledi; “Schwab Crypto Thematic ETF, yatırımcıların ve danışmanların Schwab ETF'lerinden beklediği şeffaflık ve düşük maliyetin faydalarının yanı sıra büyüyen küresel kripto ekosistemine erişim sağlamayı amaçlıyor.”

Schwab Kripto Para ETF

Endeks, kripto para birimlerini doğrudan izlemez veya yatırım yapmaz. Bunun yerine, aşağıdaki iş faaliyetlerinden bir veya daha fazlasından fayda sağlayabilecek şirketlere küresel düzeyde yatırım yapmak için tasarlanmıştır.
  • Madencilik
  • Kripto odaklı hisse senetleri
  • Blockchain uygulamaları geliştiren şirketler
Beşinci en büyük ETF2 sağlayıcısı olan Schwab Asset Management, ETF'leri yönetme konusunda on yıldan fazla bir deneyime ve Schwab ETF'lerin verimli bir şekilde çalışmasını sağlamada önemli bir rol oynayan güçlü bir sermaye piyasası ekibine sahiptir. Sektörün en büyük ve en deneyimli varlık yöneticilerinden biri olan Schwab Asset Management, çoğu yatırımcının merkezi ihtiyaçlarına hizmet etmek için tasarlanmış, rekabetçi fiyatlı ETF'ler, yatırım fonları ve ayrı olarak yönetilen hesap stratejilerinden oluşan odaklanmış bir ürün yelpazesi sunar. 2021 yılı verilerine göre şirketin yönetimi altında yaklaşık 8,14 trilyon dolar varlık bulunmaktadır. Walt Bettinger tarafından yönetilen şirket SCHW koduyla NYSE borsasında işlem görüyor. Duyurunun ardından şirketin hisse fiyatları %2,3 oranında artış yaşadı. Fidelity ve diğerlerinin ardından
Read Entire Article