Sıcak Gelişme: Bir Kripto Para Borsası Daha Para Çekme İşlemlerini Durdurdu!

2 years ago 100

Bir kripto para borsası daha kripto para piyasalarındaki son çöküşten etkilenerek para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu. Güneydoğu Asya merkezli kripto para borsası Zipmex, bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Finansal Zorluklar İşaret Edildi

Kripto para borsası Zipmex'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Değişken piyasa koşulları da dahil olmak üzere kontrolümüz dışındaki koşulların bir araya gelmesi ve kilit iş ortaklarımızda bunun bir sonucunda ortaya çıkan finansal zorlukları nedeniyle platformumuzun bütünlüğünü korumak için para çekme işlemlerini bir sonraki duyuruya kadar durduruyoruz." denildi.

CoinMarketCap'in verilerine göre Zipmex, ticaret hacmi bakımından 192'nci sırada yer alıyor ve 24 saatteki ticaret hacmi 5.4 milyon dolar. Borsada başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, Tether, The Sandbox Polygon, Axie Infinity, Enjin Coin dahil olmak üzere onlarca kripto para listeleniyor.

Borsanın Coin'i Düşüşe Geçti

Öte yandan borsanın yerel varlığı Zipmex (ZMT) duyurunun ardından düşüşe geçti. Yazım sırasında 0,56 dolardan işlem gören ZMT, haberle birlikte yüzde 1'in üzerinde düştü.

Ayrıntılar geliyor...

Read Entire Article