Sıcak Gelişme: CEO’su İstifa Etti! En Büyük 15 Kripto Para Arasında!

1 year ago 77

En güçlü Ethereum rakiplerinden birinin kurucu ortağı ve CEO’su olan isim istifa etti. Bloomberg bu gelişmeyi son dakika olarak duyurdu. En büyük 15 kripto para arasında 12’nci sırada yer alan altcoin ise bu gelişme karşısında bir miktar düşüş yaşadı. Peki istifanın arkasında ne var? Fiyat düşmeye devam edecek mi?

Polkadot (DOT) Son Dakika

Projenin CEO’su ve Kurucu ortağı olan Gavin Wood görevini bıraktı. 2015 yılında Ethereum Vakfından ayrılan Wood popüler Ethereum rakibi Polkadot’un kurucuları arasında yer alıyordu. Wood’un Parity Technologies’de çoğunluk hisseleri duracak. Yerine ise Björn Wagner geçecek.

Gavin kripto para topluluğu tarafından yakından tanınan bir isim, blockchain alanında ciddi çalışmalara imza attı. Solidity onun eseri ve Ethereum Virtual Machine hakkındaki Yellow Paper'ı yazdı. 42 Yaşındaki Gavin Wood, İngiliz kökenli bir bilgisayar programcısıdır. Polkadot, Kusama, Ethereum, Parity, Web3 Vakfı'nın kurulmasında büyük emeği geçen Wood, Polkadot’un arkasındaki şirket olan Parity Technologies’deki varlığını devam ettirecek. Yakın zamanda birçok kripto para projesinde CEO değişikliği gelişmeleri gördük. Bu değişiklikler genellikle mevcut CEO’ların yeni projelere odaklanmak için attığı adımlar oluyor.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article