Sıcak Gelişme: Çok Büyük Dogecoin (DOGE) Müjdesi! Ünlü Ekonomistten Geldi!

1 year ago 72

Popüler ekonomist meme token kralı için önemli bir duyuru yaptı. Peter Brandt çok sayıda yatırımcı tarafından takip ediliyor. Saat 16:08’de yaptığı paylaşımda DOGE yatırımcılarının umudunu yeşerten ekonomist temkinli tahminleriyle tanınıyor. Birçok büyük kırılımı önceden haber veren analiste göre DOGE oldukça önemli bir noktada ve daha fazlası kapıda olabilir.

DOGE Yorum

DOGE yatırımcıları kısa sürede %100’ün üzerinde kazanç elde etti ve Twitter’ın satışı fiyat için büyük bir katalizör oldu. Geçtiğimiz hafta birçok kez Elon Musk’ın son hamlesinin DOGE fiyatını uçurabileceğinden bahsetmiştik. Biz bu uyarı yaptığımızda DOGE fiyatı 0,06 dolarda bulunuyordu. Bugün ise %100’ün üzerinde kazançla DOGE 0,12 dolardan alıcı buluyor.

700 bine yakın kişi tarafından takip edilen tecrübeli analist meme token kralı için oldukça iyimser bir tahminde bulundu. Peter Brandt şunları söyledi;

“Buna ayı kanalı deniyor ve yukarı yönlü ihlali Mayıs 2021'in en yüksek seviyesinde başlayan ayı piyasasını sona erdirdi”.

Peter yukarıdaki grafiği paylaştı. Buna göre DOGE yatırımcılarının heyecanlanmak için haklı sebepleri var. Ancak önümüzdeki hafta yapılacak Fed toplantısı ve muhtemel faiz artışı unutulmamalıdır. Eğer Powell beklentilerden daha sert açıklamalar yaparsa kripto paraların hızla düştüğünü görebiliriz. Şimdilik en iyi senaryoda Powell tarafından güvercine yakın açıklamalardır.

Dogecoin’in İntikamı Ağır Oldu!

Dünyanın en büyük meme kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE) fiyatları %110'un üzerinde bir artışla 0,135 dolarlık güçlü direnci kırdı. Bu büyük fiyat artışı, 44 milyar dolarlık Elon Musk Twitter anlaşmasıyla desteklendi. Ancak piyasa verileri, short yatırımcıların büyük kaybına dikkat çekiyor. Coinglass'a göre, son 24 saat içinde 110,99 bin trader tarafından küresel kripto piyasasından 261 milyon doların üzerinde likidite sağlandı. Bununla birlikte, en büyük likidasyon miktarı Dogecoin'de kaydedildi.

24 saatlik short pozisyon tasfiyesi 33 milyon doları aştı. Whale Alert, son 24 saat içinde 18 milyon dolardan fazla Dogecoin'in birden fazla balina cüzdanından farklı kripto borsalarına aktarıldığını bildirdi. Bununla birlikte, izleyici tarafından en büyük işlem rekoru, yaklaşık 100 milyon DOGE'nin Binance'e taşınması oldu.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article