SICAK GELİŞME: Dünyanın En Büyük Dijital Yatırım Şirketi 3 Altcoin’i Değerlendirmeye Aldı!

2 years ago 100

Dünyanın en büyük dijital yatırım şirketi Grayscale, merkeziyetsiz finans (DeFi), metaverse ve bir kripto para borsasının yerel varlığından oluşan 3 altcoin'i değerlendirme listesine eklediğini duyurdu.

Değerlendirme Listesine Eklenen Altcoin'ler

Dijital yatırım şirketi Grayscale, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal'i (KNC) değerlendirme listesine eklediğini duyurdu.

Yatırım şirketinin yaptığı açıklamada, listedeki kripto paraların gelecekte yatırım varlıklarından biri olabileceği ancak listeye giren her kripto paranın yatırım varlıkları arasına girmesinin garantisinin olmadığı belirtildi. Şirket, şu anda listede bulunmayan bazı kripto paraları incelendiğini de ekledi.

Listedeki Diğer Altcoin'ler

Grayscale'in mevcut varlık portföyünde Aave (AAVE), Amp (AMP), Algorand (ALGO), Avalanche (AVAX), Basic Attention Token (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Compound (COMP), Cosmos (ATOM), Curve (CRV), Decentraland (MANA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Filecoin (FIL), Horizen (ZEN), Litecoin (LTC), Livepeer (LPT), MakerDao (MKR), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC), Solana (SOL), Stellar Lumens (XLM), Uniswap (UNI) ve Zcash (ZEC) bulunuyor.

Son olarak ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal'in (KNC) dahil edildiğin şirketin değerlendirme listesindeki diğer altcoin'ler ise şu şekilde:

Read Entire Article