Sıcak Gelişme: Kripto Paraları Kurtarmak İçin Binance CEO’su Harekete Geçti!

1 year ago 72

Daha önce Binance Kurucusu CZ kripto para endüstrisindeki iyi oyuncuları kurtarmak için bir fondan bahsetmişti. Yakın zamanda yaptığı açıklamada ise bu iş için 1 milyar dolar ayırdıkları iddialarını reddetmedi. Birkaç projenin kendilerine başvurduğunu doğrulayan CZ daha fazla projeyi desteklemek için yatırımcı arıyor.

Binance Endüstriyi Kurtarma Fonu

Binance CEO'su Changpeng Zhao, FTX çöküşünün ardından bahsettiği endüstri kurtarma fonuna destek aramak için Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Abu Dabi'de yatırımcılarla bir araya gelen Zhao geçen hafta yaptığı açıklamada fonun likidite sorunu yaşayan güçlü firmalara yardımcı olacağını söyledi. Bloomberg News'in kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Binance CEO'su Changpeng Zhao Birleşik Arap Emirlikleri Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoon Bin Zayed'e bağlı kuruluşlar da dahil olmak üzere potansiyel destekçilerle bir araya geldi.

Fonun boyutu ve hangi projeleri kapsadığıyla ilgili henüz netleşen bir şey yok. Kaynaklar fonun kurulmasının birkaç hafta alabileceğini söyledi. Bir Binance sözcüsü Bloomberg'e yaptığı açıklamada, toplantıların küresel düzenleyici konulara ve Orta Doğulu düzenleyicilerin "daha agresif saklama kanıtı gerekliliklerini keşfederek dünyaya nasıl öncülük edebileceğine" odaklandığını söyledi.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article