Sin City Metaverse (SIN) Nedir? Metaverse Arsalar Nereden Alınır?

2 years ago 83

Sadece kripto para ekosisteminde değil tüm dünyada son zamanlarda metaverse bir gündem konusu haline gelmiş durumda. Metaverse projelerinin blockchain üzerinde kullanıcılar ile buluşması ise bu alandaki kripto para birimlerine olan ilgiyi büyük ölçüde arttırdı. 2021 yılında metaverse coin’lerde yaşanan artışlar ise büyük dikkat çekti. Bu noktada da bazı metaverse projelerinin dönem dönem bir adım öne geçtiğini görüyoruz. Peki, şu anda kullanıcıların odağındaki metaverse projesi hangisi ve metaverse arsaları hangi projelerde alınabilir?

Sin City Metaverse ve SIN Token

Sin City, blockchain teknolojisi üzerine inşa edilen, çok oyunculu bir metaverse projesi olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar çoğu metaverse projesinde olduğu gibi Sin City’de de dijital araziler satın alabiliyor. Oyunun nihai amacının ise Kingpin olmak olduğu ifade ediliyor. Ayrıca Sin City ile etkinlerde arkadaşlarınız ile buluşabilir, sosyalleşebilir ve oyun için ödüller kazanmak için çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

Sin City token yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,1175 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yaklaşık olarak %1,7 gerileme yaşadı. Buna ek olarak son 1 hafta içinde %1,2 artış yakalayan SIN’in son 1 ayda %38 gibi bir değer kaybı kaydettiği ifade edilebilir.

Analistler kripto para birimlerinde yaşanacak bir rallide ilk yükseliş kaydedecek olan coin’lerin metaverse coin’leri olduğunu ifade ediyor. Ancak yatırımcıların her zaman olduğu gibi temkinli olmasında fayda var.

Arsa Alabileceğiniz Metaverse Projeleri

Metaverse’ün popüler hale gelmesi, sanal arsaların da büyük ilgi görmesini beraberinde getirdi. Şu anda pek çok platformdan sanal arsa satın alabilirsiniz ve bu sanal arsaların fiyatları çeşitlilik gösteriyor.

Sana arsa alabileceğini metaverse projeleri arasında, Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Axie ınfinity (AXS), Somnium Space (CUBE), Ovr (OVR) ve NextEarth (NXTT) sayılabilir.

Read Entire Article