Singapur Merkezli Bu Kripto Para Borsası, Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı: İşte Konuya İlişkin Detaylar!

2 years ago 97

The Block tarafından günün erken saatlerinde paylaşılan bir habere göre Hindistan'da faaliyet gösteren Singapur merkezli bir kripto alım satım ve borç verme platformu olan Vauld, para çekme işlemlerini askıya aldı. Ayrıca haberde yer alan bilgilere göre Vauld, yeniden yapılandırma seçenekleri için mali danışmanlar ve hukuk danışmanları işe aldı.

Singapur Merkezli Kripto Borsası, Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Hindistan'da faaliyet gösteren Singapur merkezli kripto alım satım ve borç verme platformu olan Vauld, platformdaki tüm para çekme işlemlerini durdurdu. Kısa süre içerisinde de Vauld CEO'su Darshan Bathija, konuya ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı. Bathija, yayımladığı bir blog gönderisinde Vauld platformundaki tüm para çekme, alım satım ve para yatırma işlemlerini derhal askıya alma konusunda zor bir karar verdiğini söyledi. Ayrıca yapılan açıklamada, platformun değişken bir piyasa ve iş ortaklarının mali zorlukları da dahil olmak üzere çeşitli faktörlerin bir araya gelmesi nedeniyle finansal olarak mücadele ettiği ifade edildi.

Borsa, Yeniden Yapılandırma Adına Harekete Geçti

Singapur merkezli bir kripto alım satım ve borç verme platformu olan Vauld, yeniden yapılandırma seçenekleri adına da mali danışmanlar ve hukuk danışmanları işe aldı. Vauld CEO'su Darshan Bathija, konuya ilişkin ifadelerinde şu sözlere yer verdi:

"Yönetimimiz, Vauld'un paydaşlarının çıkarlarını en iyi şekilde koruyacak, olası yeniden yapılandırma seçenekleri de dahil olmak üzere tüm olası seçenekleri araştırmak ve analiz etmek için yeteneklerimizin en iyisiyle mali ve hukuk danışmanlarımızla birlikte çalışmaya tamamen kararlıdır"

Terra blokzincirinin stabil kripto para birimi olan TerraUSD'nin (UST) çöküşünün ardından Celsius ve Three Arrows Capital'in yaşadığı problemler, kripto para piyasasında güçlü bir satış dalgasının oluşmasına önemli ölçüde etki etti. Kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin güçlendiği bu süreçte Vauld platformunun da para çekme işlemlerini durduğu haberi günün erken saatlerinde gündemde yerini aldı.

Read Entire Article