Sıradaki Hedef! Ripple (XRP) İçin Dikkat! Güncel XRP Coin Veri Analizi!

1 year ago 91

Tüm boğa sezonunda altcoinlerinin geri kalanı yükselirken XRP Coin fiyatı cılız ralliler yapıyordu. Fiyat yıllardır ATH seviyesine yaklaşamadı. Ancak bugün de altcoinlerin geri kalanı düşerken XRP fiyatı rakibi ADA Coin’in de önünde 0,5 dolar seviyesinde bulunuyor. Peki devam eden yükselişin sebebi ne? Yatırımcılar hangi seviyeleri izlemeli?

Ripple (XRP)

SEC ile giriştiği savaş 7 ay sonra üçüncü yılını dolduracak. Düzenleyici kurum kripto şirketlerine rehberlik sağlamak yerine onları cezalandırmayı seçiyor. Cezalandırmasına gerekçe olarak da davalının bir kripto para oluşunu gösteriyor. Kripto paraları yasaklamayan ancak kripto paraları kripto olduğu için dava eden SEC, bu şirketlerin nasıl dayaktan kaçabileceğiyle alakalı da bir yol göstermiyor. Enteresandır kripto paraların SEC ve CFTC yetki alanına girdiğine dair de ihtilaflar vardır. Sabah CFTC’nin açtığı bir dava ETH emtiayken öğlen açılan başka bir SEC davasında onun menkul kıymet olduğunu görebilirsiniz. Bu yaman çelişkinin orasında Ripple şirketi XRP’nin menkul kıymet olmadığını ispat etmeye çalışıyor. Üstelik aleyhte bir karara bile hazırlar çünkü bu sürünceme daha yorucu.

Bugünlerde XRP fiyatı artıyor çünkü davada kripto para şirketinin zafer kazanacağına dair yayılan bir beklenti var. Ripple, Binance Amerika’nın çökmüş kripto borç vereni Voyager Digital'i satın alma teklifiyle ilgili yakın tarihli bir ABD Yüksek Mahkemesi kararına atıfta bulunan bir bildirim yayınladığında XRP fiyatı sıçradı. Yargıç, SEC'in Voyager'ın VGX tokenini bir menkul kıymet olduğu iddiasını reddetmişti.

XRP Coin Yorum

Santiment'e göre, stratejik bir balina grubu son iki hafta içinde yaklaşık 140 milyon dolar değerinde XRP coinini elden çıkardı.  10 milyon ila 100 milyon XRP tutan balina kümesinin son fiyat düşüş trendlerini doğru bir şekilde zamanlama geçmişi göz önüne alındığında, XRP sahipleri önümüzdeki haftalarda potansiyel bir düşüşe karşı dikkatli olmalıdır.  Benzer şekilde, son Ripple bildirimi XRP'yi çevreleyen olumlu algıyı coşkulu seviyelere taşıdı. Santiment'e göre, XRP son zamanlarda çeşitli kripto medya kanallarındaki trend tablolarının en üstüne çıktı.

Sosyal baskınlık yerel bir zirveye ulaştığında, bu genellikle token sahipleri ve ağ katılımcıları arasında coşkulu bir ruh haline işaret eder. Bu durum, anlayışlı kripto yatırımcılarının zirvede satış yapmak istemesi nedeniyle bir XRP satış çılgınlığıyla sonuçlanabilir.  MVRV grafiği, son 30 gün içinde XRP coin satın alanların çoğunun %15 civarında kâr elde ettiğini gösteriyor. Geçmiş veriler, XRP sahiplerinin genellikle fiyat %6 kâr bölgesine yaklaşana kadar satış yaptıklarını ve burada gelecekteki kazançlar için pozisyon almaya başlayabileceklerini gösteriyor. Bu nedenle, fiyat 0,42 dolara düşene kadar satış yapmaya devam edeceklerdir. Bu destek çizgisi tutmazsa, XRP %5 kayıp çizgisi olan 0,35 dolara yaklaşana kadar satış yapabilirler ve burada kayıplarını azaltmaya çalışırlar.

Read Entire Article