Socios Ailesi Kripto Ailesine Bir Dev Takımı Daha Ekliyor!

2 years ago 94

Immortals Gaming Club'ın sahibi olduğu Brezilyalı e-spor organizasyonu MIBR, resmi bir Taraftar Tokenı başlatmak için blockchain şirketi Socios.com ile bir ortaklık kurdu.

MIBR, Team Vitality, Team Alliance, OG, Natus Vincere ve Team Heretics gibi kuruluşlara, Chiliz topluluğuna Socios.com'un e-spor ortakları olarak katılıyor. Aynı zamanda platform tarafından kabul edilen ilk Brezilya e-spor takımı olacaklar.

MIBR hayranları, özel içerik, oyuncularla birlikte aktivitelere erişim, özel ödüller ve $MIBR varlığını edindikten sonra etkinliklere özel konuk olarak bizzat katılma fırsatı gibi ödüller alacak. MIBR, taraftarların organizasyon tarafından alınan kararları doğrudan etkileyecek anketlere de erişebileceklerini de kazanım olarak sağlayacakalarını belirttiler.

Anlaşma Nasıl Oldu?

Anlaşma, MIBR tarafından 2022'de başlatılan 'Nossa história, Nosso Futuro' (Portekizce 'Bizim Hikayemiz, Geleceğimiz') başlıklı ve kuruluşun hayranlarıyla etkileşim kurmayı amaçlayan bir pazarlama kampanyasının bir parçası olarak görülüyor.

Bu, MIBR'nin blockchain pazarındaki ilk ortaklığı değil. Mayıs 2022'de organizasyon, kripto değişim şirketi Bybit ile üç yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

MIBR ile yapılan anlaşma, Socios.com'un ülkedeki faaliyetlerini desteklemek için Brezilyalı pazarlama ajansı Druid ile oyun biletleri, konukseverlik biletleri, karşılaşma ve selamlamalar, stadyum ve antrenman tesisi ziyaretleri dahil olmak üzere taraftar deneyimleri konusunda anlaşma yapmasından neredeyse iki ay sonra açıklandı.

MIBR ile ortaklık, kripto para piyasalarındaki büyük bir düşüşe ve blok zinciri tabanlı hayran tokenlerinin değişken doğasına yönelik daha geniş eleştirilere rağmen gerçekleşti.

Socios Kimleri Destekliyor?

Socios.com, geleneksel spor pazarında da bilinen, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Inter Milan ve Arsenal gibi kulüplerin taraftar tokenlerinden sorumlu. Bunun dışında NFL, NHL, NBA ve MLS gibi profesyonel liglerle de ortaklıkları bulunmakta.

Ayrıca dövüş, tenis ve motor sporlarındaki takımlar ve yarışmalar için taraftar tokenlerine da ev sahipliği yapmaktadır. Brezilya'da platform on futbol kulübüyle çalışıyor.

MIBR, Socios.com ile ortak olan ilk Brezilyalı e-spor markası olmasına rağmen, ülkede taraftar tokenlerini piyasaya süren ilk kuruluş değil. Eylül 2021'de, e-spor organizasyonu XIS, Ocak 2022'de OG Life ile 14 aylık bir adlandırma hakları anlaşmasına girmeden ve varlıklarını ona aktarmadan önce, ApolloEX platformu aracılığıyla tokenlerini kullanıma sunmuştu.

Read Entire Article