Solana Ayağa Kalkabilecek Mi? İşte Uzman Görüşleri!

2 years ago 95

Solana fiyatı, blok zincirinin harici uygulamalar yoluyla bir saldırıya uğramasının ardından düşüşten kurtulmak için mücadele ediyor. Kullanıcılar, fonlarının temizlendiğini ve cüzdanlarının tehlikeye atıldığını açıkladı. Hack, şimdilik 8.000 kurban ve yaklaşık 8 milyon dolarlık cüzdana mal oldu. Bu olaylar, SOL sahipleri ve Solana'nın son zamanlardaki düşüşü arasında düşüş eğilimine neden oldu.

Hack Olayı Temizlenmeye Çalışılıyor

Kötü niyetli kişiler, Solana tabanlı cüzdanlar Slope ve Phantom'a yapılan saldırıda yaklaşık 8.000 Solana cüzdanını boşalttı. Solana'daki bir NFT pazarı olan Magic Eden, iki cüzdan kullanıcılarının uygulama ayarlarındaki izinleri iptal etmelerini önerdi.

Saldırıdan sonra Solana fiyatı toparlandı ve kayıplarını bir şekilde telafi etti. Ethereum katili 40 doların altında işlem görmeye devam ediyor. Bununla birlikte, Crowd Wisdom'daki analistler, mevcut momentum sürdürülürse altcoinin muhtemelen 40 dolar seviyesini kıracağına inanıyor.

Analistler, Solana'nın yükselişine, son 24 saat içinde Solana ağındaki ticaret hacmindeki artışa, Google Arama hacmindeki artışa ve Solana'ya yönelik sosyal medya duyarlılığına yardımcı olan beş temel faktör belirlediler. Ethereum katilinin teknik analizi, Solana'da bir fiyat rallisinin sinyalini verdi ve genel piyasa hissiyatı, Solana fiyat rallisine elverişli olarak kabul edildi.

Bir kripto analisti olan Azeez Mustafa, Solana fiyat grafiğini değerlendirdi ve SOL'un yana doğru hareket ettiğini kaydetti. Analist, kısa vadeli satış baskısını belirledi ve bir yükseliş hareketinin SOL fiyatını 70, 75 ve 80 dolara itebileceğini kaydetti.

Lunar Crush'tan alınan verilere göre, sosyal bilinirlikte %64 ve sosyal etkileşimlerde %191.7'lik bir artış var. Bu ölçümler, varlığın fiyatı için olumlu bir işaret olarak kabul ediliyor. Solana için artan sosyal hakimiyet ve alaka düzeyine işaret ediyor. Önde gelen bir kripto analisti olan @Pentosh1, Solana fiyatının 42 doları geçebileceğine ve 48, 50 dolar ve 60 dolara kadar büyük bir yükselişe geçebileceğine inanıyor.

Solana Rekabet İçin Merge Etkinliğine Hazırlanıyor

Solana'nın en büyük rakibi ve piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olarak kabul edilen Ethereum, şu anda düşüş eğiliminde. Analistler, iş kanıtından (PoW) hisse kanıtına (PoS) geçiş olan yaklaşan birleşmenin bir haber satın al ve söylenti türünde bir olay olup olmadığını değerlendirdi.

Solana, düşük maliyet ve kullanım kolaylığı nedeniyle Ethereum'a bir alternatif olarak kabul edildiğinden, Ethereum'daki gaz fiyatlarındaki artış veya altcoini çevreleyen belirsizlik, SOL'un benimsenmesini sağlayabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article